Vamberszki szalon

Health

5 tévhit a sminktetoválással kapcsolatosan

1. Amikor süt a nap, akkor tilos!

Ez nem igaz. Az viszont igen, hogy az UV védelem kiemelten fontos, ahogyan az is, hogy ne közvetlenül nyaralás előtt gyere el. Szeretettel várlak utána és hidd el, el fogok mondani mindent, amit az utóápolásról tudnod kell. Nálam a sminktetoválások mellé 7000 forint értékű utóápolási csomagot kapsz ajándékba, mellé pedig könnyen végrehajtható, pontos instrukciókat, hogy a gyógyulás szép, a pigment beépülés pedig egyenletes legyen.

2. Rettenetesen fáj...

Kinek mi a rettenetes? A fájdalomküszöbe mindenkinek máshol van, de abban biztos lehetsz, hogy nem kibírhatatlan. Garantálom azt is, hogy kiváló minőségű, több fajtájú érzéstelenítőket használok. Ezeket igény és tetovált terület függvényében is tudom variálni, kombinálni, így a tőlem telhető legkisebb kellemetlenséggel jár majd a sminktetoválás. Ha hiszed, ha nem, volt már olyan is, aki elaludt közben….

3. Csak a műnőknek van

Sokféle sminktetoválási technika létezik, az ultra természetestől a sminkeltebb, erősebb, hangsúlyosabb hatásúig. A tetoválást megelőző konzultáció alkalmával, előrajzolás előtt minden esetben felmérem azt, hogy milyen típusú személyisége van az adott vendégnek. Hol dolgozik? Miként sminkeli magát a hétköznapokban? Ezek és még sok más tényező is befolyásolja azt, hogy melyik technikát javaslom Neked. Egyéni elképzeléseidet is meghallgatom, így nem kell aggódnod, tőlem még senki sem távozott sírva. Maximum örömében könnyezett.

4. A férjem kinyír, ha csodálkozó szemöldököm lesz

A régi, retro stílusú sminktetoválások már nem divatosak. Ha valaki egy ilyen, más szalonban készült munkával érkezik meg hozzám, azt először lézeres eltávolítással veszem kezelésbe. Végzett Bőresztéta szakemberként értem a bőröket, így hatékonyabban is tudok dolgozni velük. Első osztályú gépemnek köszönhetően nemcsak a sminktetoválásokat, de a régi, megunt, kellemetlen testtetoválásokat is el tudom tüntetni a lézer erejével.

Ha még nincsen korábbi sminktetoválásod, akkor is egy milliméter pontos tervezéssel indítom a munkát, melyben előrajzolom azt, hogy hova terveztem a szemöldöktetoválásodat. Ez pontosan ugyanígy történik az ajak és szemhéjtetoválások esetében is, így nem érhet kellemetlen meglepetés. Eddig a férjek csak bonbont és virágot küldtek nekem hálából, így jó eséllyel a Te férjed is elégedett lesz. A csodálkozó szemöldök nálam kizárt, nem téma. Nyugtasd meg Őt a munkáimmal, melyek a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak oldalamon.

5. Imádok sminkelni. Ha sminktetoválásom van, akkor nem tudok többé?

Jajj dehogynem! Sőt! A sminktetoválás segít is a sminkelésben, hiszen az ajak kontúrja tökéletesen meg van tervezve, a szemöldök és szemhéj íve is ad egyfajta támpontot, vezetőfonalként segítve a rásminkelés folyamatát. Abban az esetben pedig, ha esetleg lekopna a sminked, ott van alatta a gyönyörű sminketoválásod!

Szeretettel várlak a Vamberszki Szalonban, ahol álmaid sminktetoválásai készülnek!

Megosztás