Vamberszki szalon

Kapcsolat

Vamberszki prémium szépségszalon
Telefon: +36 20 434 9205
Email: vamberszki@gmail.com

Az időpontfoglalás 20% előleggel rögzíthető és nem jár vissza lemondás esetén.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig:
9:00-17:00
Szombat: előre egyeztetett bejelentkezés alapján.
Vasárnap: zárva

Cím

2314 Halásztelek, István utca 2. fsz/1.

A Vamberszki Szalon Halásztelken, az István utca 2. fsz/1. szám alatt található. Megközelítése kocsival: ha Budapestről érkezel, akkor Halásztelken a II. Rákóczi Ferenc útról jobbra nyíló Ilona utcába kell befordulni. Elhagyod a jobb oldalon található SPAR-t, és rögtön befordulsz jobbra. Az Ilona utcában jössz pár métert és jobbra találod a szalont. Nem kell az István utcába befordulni.
Amennyiben busszal érkezel Budapestről, Csepelen, a Szent Imre téren kell felszállni a 690-es számú “sárga” buszra, amely Halásztelek felé jön. Halásztelken az Ady Endre utcai megállóban kell leszállni.

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.  Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni. Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába. Szíves megértésedet köszönöm szépen. 

Amennyiben a vendég jelzi vagy technikai probléma révén nem jelzi a késését és maximum 15 percet késik, a Vamberszki szalon elfogadja a késését.

Amennyiben a vendég jelzi a késését, és 15 percet meghaladó a késés, úgy azt egyénileg döntjük el, hogy elvállaljuk-e a szolgáltatás teljesítését.

Amennyiben a vendég nem jelzi a késést és 15 percet meghaladó a késés, a szolgáltatás teljesítését nem vállaljuk.

Késés esetén a foglaló díja nem jár vissza a vendég részére, kivéve, ha azt előzetesen jelezte vagy nem jelezte, de 15 percet nem halad meg a késés.

OKTATÁS


Vamberszki Krisztina
felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2021/000302
felnőttképző adószáma: 56662544-1-33