Szolgáltatások

Többféle szolgáltatás közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet

Szemöldök tetoválás

A szemöldök formázására megéri kiemelt figyelmet fordítani, hiszen az arc karakterisztikájának rendkívül fontos, egyik legmeghatározóbb eleme. Egy jól megválasztott szín és forma akár évekkel megfiatalíthatja azokat, akik a szemöldök tetoválás mellett döntenek.

Kattints a részletekért!

Szemhéj tetoválás

A szemhéj tetoválást szívből ajánlom minden hölgynek, aki szeretne reggelente időt spórolni a sminkeléssel, akinek hajlamos a szeme a könnyezésre, illetve, akit zavar, hogy napközben elmaszatolódik a reggel gondosan meghúzott vonal a szemhéján.

Kattints a részletekért!

Ajaktetoválás

Az ajaktetoválás révén teltebb hatásúak lesznek az ajkak, korrigálhatóak az aszimmetriák, és tökéletesen nézhetsz ki az edzőteremben, az uszodában és a szaunában is. Az ajkak rúzsozottnak tűnnek, de a szín nem kenődik el, nem törlődik le. A világosaktól a telt színekig mindenféle árnyalatban elkészíthető.

Kattints a részletekért!

Tartós sminktetoválás eltávolítása

A sminktetoválás eltávolításához biokémiai folyamatot hajtok végre az INSKIN pigment removerrel. Nincs reménytelen helyzet, tudok segíteni!

Kattints a részletekért!

Prémium nap

Álmodoztál már arról, hogy egy teljes napig királynőnek érzed magad? Hogy VIP vendég vagy valahol, ahol csak Veled foglalkoznak, a Te kívánságaidat lesik?

Válaszd a Prémium napot!

Henna szemöldökfestés

A szemöldök hennával való színezése a hagyományos kozmetikai festéshez képest kíméletesebb, természetesebb megoldás. 

Kattints a részletekért!

Szempilla lifting

A szempilla lifting egy olyan eljárás, amelynek során a saját szempillákat emeljük meg a szempillatőtől.

Kattints a részletekért!

Szempilla-hosszabbítás oktatás

Szeretettel várlak, amennyiben megtanulnád a szempilla-hosszabbítás csodálatos szakmáját. 4+1 képzés közül választhatsz.

Anti-aging / tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia (más néven: elektroporáció) igazi áttörés a kozmetikában. Ez egy olyan elektrokozmetikai eljárás, amelynek során elektromos hullámok segítségével sejtmembrán csatornákat nyitunk a sejtek között, így a hatóanyag – a hagyományos eljárásokhoz képest akár 400-1200-szoros koncentrációban – jóval mélyebbre, közvetlenül a kezelendő területre juttatható. Fiatalodj velem!

Kattints a részletekért!

Cukorgyanta a selymesen sima bőrért

Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljam a PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát, amelyet mostantól a Vamberszki Szalonban is kipróbálhatsz! Szépülj Te is a Kleopátra által használt cukorfőzet továbbfejlesztett változatával! A PANDHY’S™ kizárólag természetes anyagokat, vizet és cukrot tartalmaz, így teljes mértékben hipoallergén és higiénikus.

Kattints a részletekért!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.