Szolgáltatások

Többféle szolgáltatás közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet

Szemöldök tetoválás

A szemöldök formázására megéri kiemelt figyelmet fordítani, hiszen az arc karakterisztikájának rendkívül fontos, egyik legmeghatározóbb eleme. Egy jól megválasztott szín és forma akár évekkel megfiatalíthatja azokat, akik a szemöldök tetoválás mellett döntenek.

Kattints a részletekért!

Szemhéj tetoválás

A szemhéj tetoválást szívből ajánlom minden hölgynek, aki szeretne reggelente időt spórolni a sminkeléssel, akinek hajlamos a szeme a könnyezésre, illetve, akit zavar, hogy napközben elmaszatolódik a reggel gondosan meghúzott vonal a szemhéján.

Kattints a részletekért!

Ajaktetoválás

Az ajaktetoválás révén teltebb hatásúak lesznek az ajkak, korrigálhatóak az aszimmetriák, és tökéletesen nézhetsz ki az edzőteremben, az uszodában és a szaunában is. Az ajkak rúzsozottnak tűnnek, de a szín nem kenődik el, nem törlődik le. A világosaktól a telt színekig mindenféle árnyalatban elkészíthető.

Kattints a részletekért!

Tartós sminktetoválás eltávolítása

A sminktetoválás eltávolításához biokémiai folyamatot hajtok végre az INSKIN pigment removerrel. Nincs reménytelen helyzet, tudok segíteni!

Kattints a részletekért!

Prémium nap

Álmodoztál már arról, hogy egy teljes napig királynőnek érzed magad? Hogy VIP vendég vagy valahol, ahol csak Veled foglalkoznak, a Te kívánságaidat lesik?

Válaszd a Prémium napot!

Henna szemöldökfestés

A szemöldök hennával való színezése a hagyományos kozmetikai festéshez képest kíméletesebb, természetesebb megoldás. 

Kattints a részletekért!

Szempilla lifting

A szempilla lifting egy olyan eljárás, amelynek során a saját szempillákat emeljük meg a szempillatőtől.

Kattints a részletekért!

Szempilla-hosszabbítás oktatás

Szeretettel várlak, amennyiben megtanulnád a szempilla-hosszabbítás csodálatos szakmáját. 4+1 képzés közül választhatsz.

Anti-aging / tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia (más néven: elektroporáció) igazi áttörés a kozmetikában. Ez egy olyan elektrokozmetikai eljárás, amelynek során elektromos hullámok segítségével sejtmembrán csatornákat nyitunk a sejtek között, így a hatóanyag – a hagyományos eljárásokhoz képest akár 400-1200-szoros koncentrációban – jóval mélyebbre, közvetlenül a kezelendő területre juttatható. Fiatalodj velem!

Kattints a részletekért!

Cukorgyanta a selymesen sima bőrért

Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljam a PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát, amelyet mostantól a Vamberszki Szalonban is kipróbálhatsz! Szépülj Te is a Kleopátra által használt cukorfőzet továbbfejlesztett változatával! A PANDHY’S™ kizárólag természetes anyagokat, vizet és cukrot tartalmaz, így teljes mértékben hipoallergén és higiénikus.

Kattints a részletekért!

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.