Vamberszki szalon

Elérkezett a legszentebb ünnep és Vele megnő az ajándékozási kedv, ilyenkor mindig több és több sminktetoválás ajándékkártya fogy. Ahogyan telik a december, előkerül a bizonytalanság érzése is. Vajon mi olyat adj, aminek a megajándékozott valóban örül és jó hasznát veszi? Nemcsak egy plusz kacat, vagy porfogó, hanem valódi, életminőségbeli változást hoz majd az életében. Megkönnyíti mindennapjait és általa sokszor eszébe jut az, akitől kapta.

Sminktetoválás ajándékkártya az időtlen szépség

Sminktetoválás ajándékkártya, aminek minden nő örül

A tartós smink a hölgyek barátja az arc 3 fő területét érinti. Tetszőleges az, hogy ki melyiket szeretné magán szebbé varázsolni. A szemöldök a szem kerete, mely megnyitja, frissé és üdévé teszi az arcot, viszont ha formája, vagy alakja nem előnyös, akkor zárttá, mélabússá teszi azt.

Segítség a természetnek

Az idő előrehaladtával, hormonális, illetve a helytelen szemöldökszedési szokások miatt sok nő szemöldöke válik ritkássá, foltokban hiányossá, túlságosan vékony. A legnagyobb gond azonban az aszimmetria. A fenti problémákat próbálják smink trükkökkel elfedni, több-kevesebb sikerrel. A szemöldökceruzák és porok csak ideiglenes megoldást jelentenek, de vízben, nagy melegben, sport közben könnyen kenődnek. Fenti problémákra nyújt tökéletes megoldást a szemöldöktetoválás, melyet választható stílusban vehet igénybe az újdonsült sminktetoválás ajándékkártya tulajdonos.

Sminktetoválás ajándékkártya, aminek minden nő örül

A tartós smink a hölgyek barátja az arc 3 fő területét érinti. Tetszőleges az, hogy ki melyiket szeretné magán szebbé varázsolni. A szemöldök a szem kerete, mely megnyitja, frissé és üdévé teszi az arcot, viszont ha formája, vagy alakja nem előnyös, akkor zárttá, mélabússá teszi azt.

Szemhéj

A szem a lélek tükre, az arc egyik hangsúlyos része. Szinte minden kamaszlány első smink eszközei közé tartozik a szemceruza, amellyel próbál egyfajta keretet adni tekintetének. Mélyíteni, kicsinyíteni vagy nagyítani, de mindenképp csábosabbá szeretné varázsolni szemeit. Később a tartósabb szemhéjtusra vált, majd rájön, hogy mennyi értékes idejét veszi el a sminkelés és tartósan tökéletes megoldásra vágyik. Vagyis egy sminktetoválás ajándékkártya számára is tökéletes ajándék.

Szájtetoválás

Rúzsos, vagy nude, hangsúlyos, vagy teljesen természetes, sőt a kettő közötti átmenet megoldása is választható a Vamberszki Szalon kínálatában. Személyre szabott tervezéssel készül el minden kozmetikai tetoválás. A sminktetoválás ajándékkártya tulajdonosok esetében is mindig figyelembe veszem vendégem stílusát, személyiségét, sminkelési szokásait, színtípusát. A végeredmény pedig egy csodás, csókbiztos, garantáltan vízálló, soha el nem kenődő ajaktetoválás!

A tetováláson túl

Amennyiben a megajándékozott azon kevés hölgyek táborát erősíti, aki valami miatt nem szeretne (még) sminktetoválást, akkor sem kell elkeserednie. A Vamberszki Szalonban műszempilla styling szolgáltatás is kérhető, emellett pedig modern lézerkozmetika is működik. A carbon peeling kezelés például a téli időszak egyik kedvenc bőrmegújító és arcszépítő kezelése, mely feltölt, táplál és regenerál.

Ajándékozz törődést. Időtlen, vagy extra tartós szépséget, énidőt, mely csak Róla szól. Ezt adja a sminktetoválás ajándékkártya, mely elegáns, személyre szabott és exkluzív karácsonyi ajándék. Különleges, épp mint Ő!

Információ:

+36 20 4349205

vamberszki@gmail.com