Ajaktetoválás

Ahogy az idő halad, ajkaink elveszítik a telítettségüket, színüket, a természetes hatás csökken. Annak érdekében, hogy fiatalosak, szépek, ajkaink ápoltak maradjanak, különböző kozmetikai megoldásokat keresünk. Azonban ezek a kozmetikai szerek, rúzsok a szánk kiszáradásához vezetnek. Ráadásul napközben többször javítgatnunk kell sminkünket, hisz elkenődhet, a rúzsunk színe halványodhat, hiányos lehet, nem beszélve arról, hogy a szájhibák is kiütköznek rajta.

Mit szólnál egy ajaktetováláshoz?

Én abban tudok segíteni, hogy visszaadjam ajkaid fiatalos megjelenését. Kijavítom az asszimetriákat, az ajkakon lévő hibákat. Ezzel a technikával a nap 24 órájában fiatalos, telt, szép ajkak tekintenek vissza a tükörből.

Az ajaktetoválás menete

Step by step folyamat, lépésről lépésre

1. lépés

Először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

2. lépés

Mire megérkezel a szalonba, az eszközöket előkészítem, fertőtlenítem. Minden alkalommal új, bontatlan csomagolású tűt használok.

3. lépés

Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, a bőrödet is lefertőtlenítem, annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzés esélyét.

4. lépés

A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen!

5. lépés

Ezután következik az eljárás legfontosabb része, vagyis a vendég arcvonásaihoz leginkább illő forma előrajzolása.

6. lépés

Az előrajzolás pontosítása a következő lépés. A tetoválást csak akkor kezdem el, ha azzal mindketten teljes mértékben elégedettek vagyunk.

7. lépés

Miután felrajzoltam a megfelelő formát, a tetoválást a kontúrvonal elkészítésével kezdem.

8. lépés

Elkészült kontúrvonal

9. lépés

A tetoválógép segítségével a gondosan előrajzolt formát követve végzem a pigmentálást.  Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni.

10. lépés

Az utókezelés során bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.

11. lépés

A sminktetoválás a pigmentálást követő napokban különböző változásokon megy keresztül, 6-8 hét múlva alakul ki végleges színe.

Miért válasszuk ezt a megoldást szépségünk érdekében?
  • Ha nem vagy megelégedve a szád formájával
  • Ha reggel és napközben nincs időd, energiád a rúzsozásra
  • Ha nem akarod, hogy elkenődjön a sminked
  • Ha már látszik rajta az idő múlása
  • Ha esetlegesen sérülést, heget tapasztalsz
  • Ha szép, tündöklő akarsz lenni a nap 24 órájában

Ha egy kicsit is magadra ismertél, itt az ideje, hogy elgyere a Vamberszki Makeup Tattoo Artist Szépségszalonba, ahol szaktanácsadással, szépségtanácsadással várlak.

 Ajaktetoválás technikák

Több megoldással is készülök a fogadásodra, ezek közül bármelyiket választhatod

Fél satírozási technika

A száj kontúrját a félsatírozás technikával kombinálva érjük el azt a hatást, hogy nincs éles kontúrvonal, ez adja meg a száj természetességét. A tetoválás az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik. A száj színe körülbelül egy árnyalattal térhet el, így tudjuk megőrizni a száj természetes hatását. Azoknak ajánlom, akiknek a száj formája nem igényel nagy korrigálást, csak szeretnék kiemelni eredeti formáját.

3D ajaksatír technika

Ez a technika kiválóan alkalmas azoknak a szépségeknek, akik szeretik a telt ajkakat, a dús hatást. Akik megjelenésükkel ki szeretnének tűnni a többiek közül. Szeretnek ragyogni, tündökölni. A 3D ajaktetoválási technika kiemeli az arc formáját. Javít és eltakar.

Teljes satírozási technika

Teljes satír ajaktetoválással elérhető a tökéletes smink megjelenés. Ezzel a technikával az ajkak teljesen tetoválásra kerülnek, így eltűnnek a negatív tulajdonságok, sebhelyek. Kimondottan ajánlom azoknak, akinek nem egyforma az ajkuk, vagy a felső ajkak vékonyabbak. A teljes satír sminktetoválási technika rúzsozott összhatást nyújt viselőjének. Gyönyörűen megformált, telt hatást kelt.

Ajaktetoválás galéria

Jó, ha tudod…
A konzultáció előtt

Kérlek, hogy előzetesen, emailben küldj egy szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.
A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

Ajak pigment színek

Rengeteg pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.
<>

Ajándékutalvány

A tökéletes ajándékot keresed karácsonyra, születésnapra vagy más, különleges alkalomra? Esetleg saját magadat lepnéd meg egy kis extra odafigyeléssel? Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljak egy rendkívül elegáns megoldást: a Vamberszki szalon „Prémium napjára” szóló ajándékutalványt.
<>

Prémium nap

Ez a nap csak Rólad szól! Legyen ez a Te napod!
A Vamberszki szalon exkluzív ajándékutalványa egy egész napos szolgáltatást kínál, melynek keretén belül kizárólag a kedves vendéggel, az ő elképzeléseivel, igényeivel foglalkozom, miközben kellemes környezetben, barátságos hangulatban elkészítem neki a személyiségéhez legjobban illő tartós sminket. A nap folyamán a vendéggel együtt megtervezzük a számára leginkább megfelelő szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválást, és azokat az ő ritmusához, kéréseihez maximálisan alkalmazkodva készítem el. Az ajánlat keretében továbbá biztosítunk egy ízletes ebédet. A helyszín pedig az elegáns, minden igényt kielégítő Vamberszki szalon. Mi is lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint ez a lehetőség?
A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűvé teszem. A csomagba beletartozik egy szemöldök-, egy szemhéj-, és egy ajaktetoválás.

Ajándék a “Prémium nap” mellé!
Amennyiben ezt a napot magadra szánod, a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.

Kérdésed van? Írj bátran!
Mintha otthon lennék, nagyon jó a társaság, gyönyörű a szalon, maximális minőséget kapok minden egyes alkalommal és természetesen boldogan és elégedetten távozok. Csak dicsérő szavakat tudok mondani, lelkes rajongód lettem, imádom a munkádat, a hozzáállásodat…
Melinda

Vendég

Kellemes környezet, nagyon pozitívan hatott rám. Figyelmes, kedves, türelmes, megfelelő szakmai gyakorlat. Tetováltatni voltam Krisztánál. Kellemesen kialakított környezetben fogadja a vendégeit. Nagy türelemmel, odaadással, szakmai hozzáértéssel végzi a munkáját.
Piros Katalin

Vendég

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.