Vamberszki szalon

Ajaktetoválás

Ragyogj királynőként minden napszakban!

Professzionális ajaktetoválás

Ahogy az idő halad, ajkaink elveszítik a telítettségüket, színüket, a természetes hatás csökken. Annak érdekében, hogy fiatalosak, szépek, ajkaink ápoltak maradjanak, különböző kozmetikai megoldásokat keresünk. Azonban ezek a kozmetikai szerek, rúzsok a szánk kiszáradásához vezetnek. Ráadásul napközben többször javítgatnunk kell sminkünket, hisz elkenődhet, a rúzsunk színe halványodhat, hiányos lehet, nem beszélve arról, hogy a szájhibák is kiütköznek rajta.

Mit szólnál egy ajaktetováláshoz?

Én abban tudok segíteni, hogy visszaadjam ajkaid fiatalos megjelenését. Kijavítom az asszimetriákat, az ajkakon lévő hibákat. Ezzel a technikával a nap 24 órájában fiatalos, telt, szép ajkak tekintenek vissza a tükörből.

Az ajaktetoválás menete

Step by step folyamat, lépésről lépésre

1. lépés
Először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

2. lépés
Mire megérkezel a szalonba, az eszközöket előkészítem, fertőtlenítem. Minden alkalommal új, bontatlan csomagolású tűt használok.

3. lépés
Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, a bőrödet is lefertőtlenítem, annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzés esélyét.

4. lépés
A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen!

5. lépés
Ezután következik az eljárás legfontosabb része, vagyis a vendég arcvonásaihoz leginkább illő forma előrajzolása.

6. lépés
Az előrajzolás pontosítása a következő lépés. A tetoválást csak akkor kezdem el, ha azzal mindketten teljes mértékben elégedettek vagyunk.

7. lépés
Miután felrajzoltam a megfelelő formát, a tetoválást a kontúrvonal elkészítésével kezdem.

8. lépés
Elkészült kontúrvonal

9. lépés
A tetoválógép segítségével a gondosan előrajzolt formát követve végzem a pigmentálást. Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni.

10. lépés
Az utókezelés során bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.

11. lépés
A sminktetoválás a pigmentálást követő napokban különböző változásokon megy keresztül, 6-8 hét múlva alakul ki végleges színe.

Miért válasszuk ezt megoldást a szépségünk érdekében?

Miért válasszuk ezt a megoldást szépségünk érdekében?

Ha nem vagy megelégedve a szád formájával.
Ha reggel és napközben nincs időd, energiád a rúzsozásra.
Ha nem akarod, hogy elkenődjön a sminked.
Ha már látszik rajta az idő múlása.
Ha esetlegesen sérülést, heget tapasztalsz.
Ha szép, tündöklő akarsz lenni a nap 24 órájában.

Ha egy kicsit is magadra ismertél, itt az ideje, hogy elgyere a Vamberszki Szépségszalonba, ahol szaktanácsadással, szépségtanácsadással várlak.

Ajaktetoválási technikák

Fél satírozási technika
A száj kontúrját a félsatírozás technikával kombinálva érjük el azt a hatást, hogy nincs éles kontúrvonal, ez adja meg a száj természetességét. A tetoválás az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik. A száj színe körülbelül egy árnyalattal térhet el, így tudjuk megőrizni a száj természetes hatását. Azoknak ajánlom, akiknek a száj formája nem igényel nagy korrigálást, csak szeretnék kiemelni eredeti formáját.

3D ajaksatír technika
Ez a technika kiválóan alkalmas azoknak a szépségeknek, akik szeretik a telt ajkakat, a dús hatást. Akik megjelenésükkel ki szeretnének tűnni a többiek közül. Szeretnek ragyogni, tündökölni. A 3D ajaktetoválási technika kiemeli az arc formáját. Javít és eltakar.

Teljes satírozási technika
Teljes satír ajaktetoválással elérhető a tökéletes smink megjelenés. Ezzel a technikával az ajkak teljesen tetoválásra kerülnek, így eltűnnek a negatív tulajdonságok, sebhelyek. Kimondottan ajánlom azoknak, akinek nem egyforma az ajkuk, vagy a felső ajkak vékonyabbak. A teljes satír sminktetoválási technika rúzsozott összhatást nyújt viselőjének. Gyönyörűen megformált, telt hatást kelt.

Jó, ha tudod!

A konzultáció előtt
Kérlek, hogy előzetesen, emailben küldj egy szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.
A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

Ajak pigment színek
Rengeteg pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.

Rólunk mondták

"Mintha otthon lennék, nagyon jó a társaság, gyönyörű a szalon, maximális minőséget kapok minden egyes alkalommal és természetesen boldogan és elégedetten távozok. Csak dicsérő szavakat tudok mondani, lelkes rajongód lettem, imádom a munkádat, a hozzáállásodat…"
Melinda