Ajaktetoválás

Ahogy az idő halad, ajkaink elveszítik a telítettségüket, színüket, a természetes hatás csökken. Annak érdekében, hogy fiatalosak, szépek, ajkaink ápoltak maradjanak, különböző kozmetikai megoldásokat keresünk. Azonban ezek a kozmetikai szerek, rúzsok a szánk kiszáradásához vezetnek. Ráadásul napközben többször javítgatnunk kell sminkünket, hisz elkenődhet, a rúzsunk színe halványodhat, hiányos lehet, nem beszélve arról, hogy a szájhibák is kiütköznek rajta.

Mit szólnál egy ajaktetováláshoz?

Én abban tudok segíteni, hogy visszaadjam ajkaid fiatalos megjelenését. Kijavítom az asszimetriákat, az ajkakon lévő hibákat. Ezzel a technikával a nap 24 órájában fiatalos, telt, szép ajkak tekintenek vissza a tükörből.

Az ajaktetoválás menete

Step by step folyamat, lépésről lépésre

1. lépés

Először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

2. lépés

Mire megérkezel a szalonba, az eszközöket előkészítem, fertőtlenítem. Minden alkalommal új, bontatlan csomagolású tűt használok.

3. lépés

Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, a bőrödet is lefertőtlenítem, annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzés esélyét.

4. lépés

A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen!

5. lépés

Ezután következik az eljárás legfontosabb része, vagyis a vendég arcvonásaihoz leginkább illő forma előrajzolása.

6. lépés

Az előrajzolás pontosítása a következő lépés. A tetoválást csak akkor kezdem el, ha azzal mindketten teljes mértékben elégedettek vagyunk.

7. lépés

Miután felrajzoltam a megfelelő formát, a tetoválást a kontúrvonal elkészítésével kezdem.

8. lépés

Elkészült kontúrvonal

9. lépés

A tetoválógép segítségével a gondosan előrajzolt formát követve végzem a pigmentálást.  Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni.

10. lépés

Az utókezelés során bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.

11. lépés

A sminktetoválás a pigmentálást követő napokban különböző változásokon megy keresztül, 6-8 hét múlva alakul ki végleges színe.

Miért válasszuk ezt a megoldást szépségünk érdekében?
  • Ha nem vagy megelégedve a szád formájával
  • Ha reggel és napközben nincs időd, energiád a rúzsozásra
  • Ha nem akarod, hogy elkenődjön a sminked
  • Ha már látszik rajta az idő múlása
  • Ha esetlegesen sérülést, heget tapasztalsz
  • Ha szép, tündöklő akarsz lenni a nap 24 órájában

Ha egy kicsit is magadra ismertél, itt az ideje, hogy elgyere a Vamberszki Makeup Tattoo Artist Szépségszalonba, ahol szaktanácsadással, szépségtanácsadással várlak.

 Ajaktetoválás technikák

Több megoldással is készülök a fogadásodra, ezek közül bármelyiket választhatod

Fél satírozási technika

A száj kontúrját a félsatírozás technikával kombinálva érjük el azt a hatást, hogy nincs éles kontúrvonal, ez adja meg a száj természetességét. A tetoválás az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik. A száj színe körülbelül egy árnyalattal térhet el, így tudjuk megőrizni a száj természetes hatását. Azoknak ajánlom, akiknek a száj formája nem igényel nagy korrigálást, csak szeretnék kiemelni eredeti formáját.

3D ajaksatír technika

Ez a technika kiválóan alkalmas azoknak a szépségeknek, akik szeretik a telt ajkakat, a dús hatást. Akik megjelenésükkel ki szeretnének tűnni a többiek közül. Szeretnek ragyogni, tündökölni. A 3D ajaktetoválási technika kiemeli az arc formáját. Javít és eltakar.

Teljes satírozási technika

Teljes satír ajaktetoválással elérhető a tökéletes smink megjelenés. Ezzel a technikával az ajkak teljesen tetoválásra kerülnek, így eltűnnek a negatív tulajdonságok, sebhelyek. Kimondottan ajánlom azoknak, akinek nem egyforma az ajkuk, vagy a felső ajkak vékonyabbak. A teljes satír sminktetoválási technika rúzsozott összhatást nyújt viselőjének. Gyönyörűen megformált, telt hatást kelt.

Ajaktetoválás galéria

Jó, ha tudod…
A konzultáció előtt

Kérlek, hogy előzetesen, emailben küldj egy szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.
A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

Ajak pigment színek

Rengeteg pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.
<>

Ajándékutalvány

A tökéletes ajándékot keresed karácsonyra, születésnapra vagy más, különleges alkalomra? Esetleg saját magadat lepnéd meg egy kis extra odafigyeléssel? Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljak egy rendkívül elegáns megoldást: a Vamberszki szalon „Prémium napjára” szóló ajándékutalványt.
<>

Prémium nap

Ez a nap csak Rólad szól! Legyen ez a Te napod!
A Vamberszki szalon exkluzív ajándékutalványa egy egész napos szolgáltatást kínál, melynek keretén belül kizárólag a kedves vendéggel, az ő elképzeléseivel, igényeivel foglalkozom, miközben kellemes környezetben, barátságos hangulatban elkészítem neki a személyiségéhez legjobban illő tartós sminket. A nap folyamán a vendéggel együtt megtervezzük a számára leginkább megfelelő szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválást, és azokat az ő ritmusához, kéréseihez maximálisan alkalmazkodva készítem el. Az ajánlat keretében továbbá biztosítunk egy ízletes ebédet. A helyszín pedig az elegáns, minden igényt kielégítő Vamberszki szalon. Mi is lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint ez a lehetőség?
A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűvé teszem. A csomagba beletartozik egy szemöldök-, egy szemhéj-, és egy ajaktetoválás.

Ajándék a “Prémium nap” mellé!
Amennyiben ezt a napot magadra szánod, a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.

Kérdésed van? Írj bátran!
Mintha otthon lennék, nagyon jó a társaság, gyönyörű a szalon, maximális minőséget kapok minden egyes alkalommal és természetesen boldogan és elégedetten távozok. Csak dicsérő szavakat tudok mondani, lelkes rajongód lettem, imádom a munkádat, a hozzáállásodat…
Melinda

Vendég

Kellemes környezet, nagyon pozitívan hatott rám. Figyelmes, kedves, türelmes, megfelelő szakmai gyakorlat. Tetováltatni voltam Krisztánál. Kellemesen kialakított környezetben fogadja a vendégeit. Nagy türelemmel, odaadással, szakmai hozzáértéssel végzi a munkáját.
Piros Katalin

Vendég

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.