Vamberszki szalon

Szakmai leírások

Szolgáltatásainkról, kezeléseinkről részletesebb tájékoztatást találsz ezen az oldalon. Kérlek, kattints a gombokra és olvass a témákról.

KÉRLEK, KATTINTS A GOMBOKRA!

Sminkkészítés

Különleges alkalomra készülsz, és szeretnél még gyönyörűbb lenni? Szívesen hallanál néhány kedves bókot és élveznéd az elismerő pillantásokat? Lenyűgöznéd a kedvesed a bámulatos megjelenéseddel egy elegáns, színházas-vacsorás randevún? Bármilyen eseményről legyen is szó, egy Hozzád, a személyiségedhez és a vonásaidhoz illő sminkkel garantáltan tündökölni fogsz! Elégedett vendégem kedves visszajelzései jelentik számomra a motivációt, így a mai napig szívvel-lélekkel készítek el minden egyes sminket. Szerencsés vagyok, amiért tapasztalataimat sminkoktatás keretében immár másokkal is megoszthatom. Számomra ez nem csupán szakma, hanem szenvedély és művészet is!

Anti-aging

Válaszd a látványos megoldásokat kínáló kozmetikai kezeléseket, és tündökölj ragyogó, feszes bőrrel. A bőröd meghálálja a törődést, mi pedig garantáltan osztatlan figyelemben részesítünk, hogy Te egyrészt pihenj, másfelől még szebbé válj. Mi semmi mást nem csinálunk, mint kiemeljük a szépséged. Gyere, szeretettel várunk.

 

Kérlek, tekintsd meg a kozmetikai kezeléseket.

Rólam mondták

"Kriszti a szakma legjobbja. Nagyon sok prémiumnak nevezett kozmetikát kipróbáltam, de egyedül itt éreztem az exkluzivitást, amit a szó szerintem valóban jelent. Fiatalodtam."

K. Hedvig

"Azért választom a Vamberszki szalont, mert a kezeléseket követően szebbnek és boldogabbnak érzem magam."

B. Ildikó

"A férjem szerint minden pénzt megér. Már ő is jár."

B. Erika

"Kriszti varázsolni tud. Fiatalít, szépít és önbizalmat növel. Szerintem minden nap jönnék hozzá."

M. Barbara

"Ötvenes férfiként már oda kell figyelnem a bőröm állagára. Megfiatalodtam a kezeléseknek hála. Nagyon ajánlom."

H. Tibor
Slide info
Slide info