Szempilla Lifting

A szempilla lifting egy olyan eljárás, amelynek során a saját szempillákat emeljük meg a szempillatőtől. Ennek eredményeképpen íveltebb, optikailag hosszabb és dúsabb pillák mögül vethetsz csábos pillantásokat a világra. Hatását tekintve tartós, hiszen 6-8 hétig élvezheted a látványos eredményt, ugyanakkor természetes megoldás, mivel a saját szempilláidat varázsolja hangsúlyosabbá. 

ELŐTTE

UTÁNA

A szempilla liftinget ajánlom Neked, ha:

  • egyenes szempilláid vannak, emiatt rövidebbnek tűnnek a valóságosnál,
  • lelógó szemhéjad miatt nem látszanak a szempilláid,
  • tartós, ugyanakkor természetes és gyors megoldásra vágysz,
  • allergiás vagy a 3D szempilla-hosszabbítás során alkalmazott anyagokra.

A szempilla lifting kb. 45 perces, teljes mértékben fájdalommentes eljárás. Nagy előnye az is, hogy az első 24 óra elteltével bátran használhatsz bármilyen szempillaspirált, sminket, sőt, akár olajos lemosót és krémet is.
Próbáld ki most bevezető áron, csupán 9900 Ft-ért! Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!

Legyél Te is még gyönyörűbb!

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.