Vamberszki szalon

Algologie kezelések

Luxus kozmetikai kezelés:

Természetes hatóanyagok

Algologie kezelések

A tenger kertje

Franciaországban, Észak-Bretagne-ban, kristálytiszta környezetben, egy egyedülálló biotóp környezetben élnek a tenger aranyaként is ismert algák, amelyek megőrzik aTe szépséged.

A legmodernebb biotechnológia segítségével hatékonyan tudják a tengeri növényeket, tengeri algákat és a Golf-áramlat vizét koncentráltan begyűjteni, melyek állandó inspirációt adnak kutatócsoportunknak.

Küldetésünk, hogy minden Hölgy életkortól és földrajzi lakóhelytől függetlenül egész évben olyan szépnek és ragyogónak érezhesse magát, mintha éppen egy tengerparti nyaralásról jött volna!

 

Egyedülálló élőhely

A Pen Lan-félszigetnél, a Bréhat szigetcsoport közelében találhatóak Sillon de Talbert dűnék, amely egy igazi természeti csoda.

A homokos tengerpart és az öböl 800 fajta alga és tengeri növénynek otthona, az öböl virágzó torkolatánál keveredik a Golf-áramlat meleg víze és az Északi-tenger, mely élénkít és gazdag tápanyagokban.

A tökéletes egyensúlyt megtalálva képesek ellenállni a legnehezebb időjárási körülményeknek, képesek ellenállni a szélsőséges időjárási viszonyoknak, biztosítva ezzel a tökéletes hatóanyagokat a professzionális kozmetikumok előállításához.

A fiatalság megőrzése

A formulák középpontja a különleges biometrikus komplex, mely 4 aktív összetevőből áll. Ezeket extremofil növényekből állítottak elő, figyelembe véve képességeiket, melyek az egészséges bőrfelszín bőrsejtjeinek 4 alapvető igényével egyeznek meg.

Védelem: Tudományos innováció: ez az első alkalom amikor a kutatók képesek voltak izolálni a barna alga gametocytáit és biotechnológiai körülmények közt reprodukálni tudták elképesztő tulajdonságait.

Oxigén: Aktív összetevő mely speciális technikájával (anyagcsere-kényszerrel) fejlődött, sejtjeit metabolikus stressz alá helyezi, hogy extrém körülmények közt megújuljanak.

Stimulálás: A Crithmum Maritimum növényi őssejtjeit ultra koncentráltan tenyésztik: 1 milliárd őssejt= 1 g hatóanyag.

Táplálás: Az Eryngium Maritimum növényi őssejtjeit bioreaktorokban tenyésztik a biodiverzivitás megőrzése miatt, és az ultrakoncentrált hatóanyag miatt.

Algologie luxus olajos kezelés

Kezelési típusok

’PURE’ TISZTÍTÓ ARCKEZELÉSEK

A Mat Plus sorozat arckezelési intenzíven megtisztítják, és újra egyensúlyba hozzák a bőrt. A pórusok összébb húzódnak, a bőr egyenletesebb és mattabb lesz.

I. Alap kezelés kombinált és zsíros bőrre, tisztítással
Korosztály: Tiniknek 13-20 éves
Kezelési idő: 60-90 perc

II. Kombinált, zsíros bőrre tisztítással és táplálással
Korosztály: 20-30 éves
Kezelési idő: 60-90 perc

’HULLÁM’ HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉSEK

A Hydra Plus sorozat kezelései felszíni -és mélyrétegi vízhiányban szomjazó bőrök csodakezelései. Intenzív hidratálása mellett kisimítja a finom ráncokat, így a bőr felfrissül és ragyogó lesz.

I. Dehidratált, felszíni vízhiányos fiatal bőrre, tisztítással és táplálással
Korosztály: 20-30 éves Kezelési idő: 60-90 perc

II. Dehidratált, felszíni- és mélyrétegű vízhiányos bőrre táplálással
Korosztály: 35-45 éves
Kezelési idő: 60-70 perc

’SELYEM’ NYUGTATÓ ARCKEZELÉS ÉRZÉKENY, KIPIROSODÁSRA HAJLAMOS BŐRRE

Korosztály: 30+ éves
Kezelési idő: 60-70 perc
Az Algologie Sensi Plus kezelését a vörös mikro alga kivonat (Chondus Crispus) teszi különlegessé. Ez az algafaj erőteljes nyugtató és érfal erősítő hatással bír, így a bőr képes ellenállni a környezeti hatásokkal szemben. Hatására bőr puha és lágy tapintású lesz.

’ÁRAMLAT’ REVITALIZÁLÓ ARCKEZELÉS FÁRADT, FAKÓ BŐRÖKRE

Korosztály: 30-40 éves
Kezelési idő: 60-70 perc
Ez az Energy Plus kezelés az oxigén erejét használja fel arra, hogy a bőr újra visszakapja frissességét, ragyogását. A Golf áramlati tengervíznek köszönhetően pedig 96 féle ásványi anyaggal és nyomelemmel, újraásványozza és egyensúlyba hozza a bőrt.

’PERFECT’ ANTI-AGE BŐRTÖMÖRÍTŐ ÉS FELTÖLTŐ KEZELÉS

Korosztály: 40-50 éves
Kezelési idő: 60-70 perc
A laza szerkezetű, megereszkedett, petyhüdt bőrök álomkezelése. Hatására a bőr tömörebb és fiatalosabb lesz.

’A TENGER SZÍVE’ ANTI-AGE FESZESÍTŐ RÁNCKEZELÉS

Korosztály: 45+ éves
Kezelési idő: 60-70 perc
Erősen ráncos bőrre fejlesztette ki az Algologie a legújabb kezelését, mely a tenger erejével a bőrt fiatalabbá és ragyogóvá teszi.

Algologie termékek

Válassz csúcskozmetikumokat otthonra is és ragyogj királynőként.