Vamberszki szalon

Kiemelt luxus kezelések

Anti-aging, fiatalító kezelések

Aktualitások

MEGÚJULTUNK!

Prémium kozmetikánk azért jött létre, hogy a Te időtálló szépségedről gondoskodjunk! Folyamatosan arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink és a megoldásaink révén élményt teremtsünk számodra, és Te még gyönyörűbbnek érezd magad.

Válassz tudatosan: próbáld ki anti-aging, fiatalító megoldásainkat és ragyogj királynőként!

Legyél Te is a vendégünk!  Alig várjuk, hogy találkozhassunk!

SPECIALITÁSUNK

A specialitásunk a szépség, azon belül is az anti-aging, a fiatalítás. A bőrünket számos olyan hatás éri, amely miatt károsodik. Nagyon hiszünk a prevencióban, de abban is van tapasztalatunk, hogy egy károsodási folyamat megállítható, korrigálható, sőt visszafordítható. Szép, feszes, ránctalan bőrt mindenkinek plasztika nélkül!

Azon vagyunk, hogy a hozzánk forduló hölgyek, ragyogó, fiatalos, feszes, ránctalan bőrrel tündököljenek nap mint nap.

Kozmetikánkban professzionális, high-end kozmetikumokat használunk annak érdekében, hogy a legtisztább, legminőségibb termékekkel tápláljuk a bőröd. A termékek megvásárolhatók otthoni használatra.

EXKLUZÍV KEZELÉSEK

Fiatalító, anti-aging megoldásaink stresszes, fáradt vagy érett bőrre:
• Mesotica luxus antiaging arckezelések
• Tű nélküli mezoterápia
• Algologie kozmetikai kezelések

Anti-aging, fiatalítás

Válaszd a látványos megoldásokat kínáló kozmetikai kezeléseket, és tündökölj ragyogó, feszes bőrrel. A bőröd meghálálja a törődést, mi pedig garantáltan osztatlan figyelemben részesítünk, hogy Te egyrészt pihenj, másfelől még szebbé válj. Mi semmi mást nem csinálunk, mint kiemeljük a szépséged. Gyere, szeretettel várunk. Kérlek, tekintsd meg a kozmetikai kezeléseket.

Mesotica luxus kezelések, botox-hatás tű nélkül

Csodálatos, feszes bőr plasztika nélkül. Intelligens peptidek, látványos eredmények.

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, így az „intelligens peptidek” segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait. A peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatásai is elmaradnak. Ezért, a Mesotica kutatói dermatológiai kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási rendszerét. 

A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója hightech hatóanyagaival, rétegenként – hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz – építi és aktiválja újra a bőr működését.
Sima bőr tű és plasztika nélkül. Várunk szeretettel!

Mesotica termékek

Válassz otthonra is luxus kozmetikumokat, a profi kezeléseket egészítsd ki otthoni használatra kialakított termékekkel. Kérlek, kattints ide és töltsd le a katalógust. PDF, 10 megabyte.

Algologie termékek

Válaszd a természetes hatóanyagokat, próbáld ki az Algologie termékeket!