Vamberszki szalon

Luxus kozmetikumok

Exkluzív kozmetikánkban professzionális high-end termékekkel dolgozunk, hogy Te otthon is tökéletes bőrrel tündökölj.

A Vamberszki szalonban egyedülálló anti-aging kezeléseket és otthoni használatra luxus bőrápoló készítményeket is kínál, hogy Te minden nap gyönyörűnek érezd magad. 

Két professzionális márka mellett tettem le a voksomat: a Mesotica intelligens peptidjei és az Algologie látványos eredménnyel szolgáló termékei mellett.A termékeket a kezelések során is alkalmazzuk. A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt.

A botoxszerű, izom-összehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem, a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, nyakon és dekoltázson, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk. 

Másfelől az Algologie varázslatos hatóanyagai azért vannak, hogy Te még gyönyörűbb legyél! Egyenesen Franciaország partjairól kerülnek a tégelyekbe az Északi tenger éltető, kristálytiszta vizének és partjainak éltető, fiatalító csodái.


A természet erejével leszel tűszúrás nélkül még szebb! Számos Algologie kezelés közül választhatsz, hogy a bőröd csodálatosan fiatal, életteli és táplált legyen.

A képen a Mesotica Hydra 30 Moist Mélyhidratáló, liposzómázott luxus arckrém látható normál és olajos bőrre.

Mesotica termékek

Az egyik professzionális márka, ami mellett letettem a voksomat: a Mesotica és annak az intelligens peptidjei. A termékeket a kezelések során is alkalmazzuk. A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt. A botoxszerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem, a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, nyakon és dekoltázson, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk. 

Algologie termékek

A Mesotica mellett a másik márka, amely lenyűgöz és elérhető nálam kezelések és megvásárolható termékek formájában: az Algologie.  
Franciaországban, Észak-Bretagne-ban, kristálytiszta környezetben, egy egyedülálló biotóp környezetben élnek a tenger aranyaként is ismert algák, amelyek megőrzik a Te szépségedet.:) A homokos tengerpart és az öböl 800 fajta alga és tengeri növénynek ad otthont, az öböl virágzó torkolatánál keveredik a Golf-áramlat meleg víze és az Északi-tenger, mely gazdag tápanyagokban. Az Algologie termékek védelmet, oxigén, stimulálást és táplálást biztosítanak annak érdekében, hogy lenyűgözően sima legyen a bőröd!
 
A képen  egy emblematikus párost látsz hidratált, védett és revitalizált bőrért: Élixir de Pen Lan & Crème du Jardin Marin! Ők így ketten! 
Ha kedveled a természetes megoldásokat és szeretnél még gyönyörűbb lenni, a Vamberszki szalon nagy szeretettel vár Téged.

Anti-aging

Válaszd a látványos megoldásokat kínáló kozmetikai kezeléseket, és tündökölj ragyogó, feszes bőrrel. A bőröd meghálálja a törődést, mi pedig garantáltan osztatlan figyelemben részesítünk, hogy Te egyrészt pihenj, másfelől még szebbé válj. Mi semmi mást nem csinálunk, mint kiemeljük a szépséged. Gyere, szeretettel várunk. Kérlek, tekintsd meg a kozmetikai kezeléseket.

Rólam mondták

"Kriszti a szakma legjobbja. Nagyon sok prémiumnak nevezett kozmetikát kipróbáltam, de egyedül itt éreztem az exkluzivitást, amit a szó szerintem valóban jelent. Fiatalodtam."

K. Hedvig

"Azért választom a Vamberszki szalont, mert a kezeléseket követően szebbnek és boldogabbnak érzem magam."

B. Ildikó

"A férjem szerint minden pénzt megér. Már ő is jár."

B. Erika

"Kriszti varázsolni tud. Fiatalít, szépít és önbizalmat növel. Szerintem minden nap jönnék hozzá."

M. Barbara

"Ötvenes férfiként már oda kell figyelnem a bőröm állagára. Megfiatalodtam a kezeléseknek hála. Nagyon ajánlom."

H. Tibor
Slide info
Slide info