Vamberszki szalon

Vamberszki Krisztina

Vamberszki Krisztina vagyok, sminktetoválásra specializálódtam és sminktetoválást oktatok.
 
Mondhatom azt, hogy a szépségipar, a hölgyek még gyönyörűbbé tétele és a tudásom átadása a fiam mellett az életem központi része. Nagyon emberközpontú vagyok. Minden az embernél kezdődik és ott végződik.
Az évek során olyan tudásra és tapasztalatra tettem szert, amelyet szeretnék átadni a jövő szakembereinek. Meggyőződésem, hogy a tudást nem rejtegetni kell, hanem megosztani másokkal, hogy minél jobb szakembereket képezzünk az utókornak.
 
A szépségiparban való tevékenység, saját szalon létrehozása gyerekkori álmom volt.
1998-ban végeztem, a sminktetoválást 2004-től alkalmazom, a Soft tappal kezdtem. Később sokat tanultam a sminkelésről, szempilla-építésről, 2015-ben mélyültem el a gépi sminktetoválás világában. Hatalmas szerelem lett. Idővel saját szalont nyitottam Halásztelken, itt végzem a mindennapi tevékenységemet és itt is oktatok. 
A magam bőrén tapasztaltam meg, hogy egy tanuló sokkal rövidebb idő alatt válhat jó szakemberré, ha olyan szakértőtől tanul, aki évek óta napi szinten gyakorolja a szakmát. Én pedig minden nap gyakorlom.
 
Sminktetoválással és sminktetoválás eltávolításával foglalkozom. Nem csak folyamatosan követem, hanem napi szinten alkalmazom a trendeket. A legújabb technikákat az elsők között szoktam elsajátítani.
Tekintve, hogy mindenki egyedi, a saját technikáimat is finomítom és egyénre szabom.
 
Embereken dolgozni és arcon maradandót alkotni hatalmas felelősség. A hibázásnak végzetes következményei lehetnek. A korábbi saját hibáimat és tévedéseimet az oktatás megosztom, szeretném, ha mások abból is tanulnának. Mire kell figyelni, mire kell vigyázni? Ezek lényeges kérdések, nagyon sok múlik a precizitáson.
Szeretném, ha a tanulóim, amennyire lehetséges, a hibákat elkerüljék úgy, hogy én mindenre felhívom a figyelmet.
 
Szeretettel várlak, ha professzionális sminktetoválást szeretnél, vagy tanulnál.

Krisztina

Hitvallás
“Legyen minden hölgy még gyönyörűbb! Szenvedéllyel végzem a szakmámat, rendszeresen továbbképzem magam, így ismerem és alkalmazom a legújabb technikákat, figyelem a trendeket és azok változásait. A precizitás és a türelem számomra alapérték. Ennek jegyében minden kérdésedre válaszolok, és szakmai tanácsaimmal segítelek a döntéshozatalban. Emellett kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy biztonságban érezhesd az egészségedet."

Vamberszki Krisztina

Okleveleim, elismeréseim

Büszkén mondhatom, hogy a kezdetektől fogva lehetőségem nyílt a legjobb hazai és nemzetközi oktatóktól tanulni. Fáradhatatlanul követem nyomon a trendek változásait és az innovációkat, ami egyáltalán nem esik nehezemre, hiszen a munkám a szenvedélyem. Mindig öröm számomra, ha egy újabb technikát vagy még jobb alapanyagokat, eszközöket ismerhetek meg, és ezáltal a vendégeimnek egyre többet és többet nyújthatok.
Emellett folyamatosan részt veszek különböző képzéseken a sminktetoválás terén is. Többek között Berényi Zsuzsannától a művészi, 3D ajaktetoválást, Méhn Tündétől a kreatív, igéző „macskaszemek” szemhéjtetoválást, az ombre szemöldök tetoválást és a sminktetoválás eltávolításának technikáját, Simon Alexandrától és Sipos Tímeától púder hatású Microblading módszert, Oksana Martynenkotól a légiesen árnyékolt Soft Powder, valamint a szálazott szemöldök tetoválás, „kecsesen vékony szálacskák” technikáját tanultam meg. Az Alexandra Academyn az Artistry Microblading szálas szemöldök tetoválást, valamint Polónyi Klaudiától a Butterfly szemhéj satír és a füstös szem mesterfogásait is elsajátítottam. Ugyancsak megismerkedtem a hibrid szemöldök tetoválással, amely több eljárás előnyeit ötvözi az egyedi igényeknek megfelelő, tökéletes végeredmény érdekében. Simon-Lendvai Hajnalkától pedig a szempilla-hosszabbítás tudományát mélyítettem el.