Vamberszki szalon

Vamberszki Krisztina

Vamberszki Krisztina vagyok és szeretettel üdvözöllek a honlapomon.

2014-ben megvalósítottam a legnagyobb álmomat, saját szalont nyitottam Halásztelken. Bár 1998 óta dolgozom a szépségiparban, a folyamatos fejlődés mai napig elkísér.
Sok területen kipróbáltam magam, többek között a szempilla-hosszabbítástól kezdve a sminkelésen át a sminktetoválásig, mostanra oktatok is. Azt hiszem, nem telik el úgy egy hónap sem, hogy valamilyen képzésen ne vennék részt azért, hogy a vendégeimnek mindig valamilyen, az ő szépségüket szolgáló újdonsággal ne szolgáljak.

Kiemelten fontos számomra a tanulás, a folyamatos fejlődés, a szakmai tudás elmélyítése, az új technológiák és eszközök használata annak érdekében, hogy minél több vendégem érezhesse még gyönyörűbbnek magát. Ez éltet, a munkám a szenvedélyem.

A Sajtómegjelenések megtekintéséhez kérlek, kattints ide.

2020 őszén döntöttem úgy, hogy a megújulás nem csak szakmai téren, de a szalon küllemében és a térkezelésben is megtörténik. Bővültünk, növekedtünk.:)

2020 októberétől teljesen megújult prémium kozmetikában várunk minden kedves meglévő és leendő vendéget. Osztatlan figyelemmel, professzionális termékekkel és egyedülálló, személyre szabott szolgáltatásokkal, valamint nagy szeretettel, széleskörű szakértelemmel várunk! Azon vagyunk, hogy minden vendég nagyon elégedett legyen.
A szolgáltatási körünk is szélesedett, megújult: kiemelten antiagingre, fiatalításra szakosodtunk. Az elsők között kínáljuk a MESOTICA antiaging programját, amely mondhatom azt, hogy minden tekintetben egyedülálló a fiatalítás terén. Botox-hatást, lifting megoldásokat kínálunk tű nélkül. Ugyanez igaz az Algologie kezelésekre is, amelyek a természet erejével érik el a fiatalítást. Az antiaging beavatkozások mellett sminktetoválást, annak eltávolítását, szempilla-hosszabbítást és klasszikus kozmetikai szolgáltatásokat is kínálunk. Missziónk az is, hogy amennyiben valamilyen stressz, nap általi vagy korral járó bőrkárosodás ért, annak a helyrehozatalában is segítsünk.

Megoldásaink szakértői felkérésre a legnagyobb női magazinban is megjelentek, úgy, mint az Elle vagy a Cosmopolitan.

Amennyiben szépülni, fiatalodni vágysz, nagy szeretettel várunk a Vamberszki prémium kozmetikában!

 

Hitvallás
“Legyen minden hölgy még gyönyörűbb! Szenvedéllyel végzem a szakmámat, rendszeresen továbbképzem magam, így ismerem és alkalmazom a legújabb technikákat, figyelem a trendeket és azok változásait. A precizitás és a türelem számomra alapérték. Ennek jegyében minden kérdésedre válaszolok, és szakmai tanácsaimmal segítelek a döntéshozatalban. Emellett kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy biztonságban érezhesd az egészségedet."

Vamberszki Krisztina

Okleveleim, elismeréseim

Büszkén mondhatom, hogy a kezdetektől fogva lehetőségem nyílt a legjobb hazai és nemzetközi oktatóktól tanulni. Fáradhatatlanul követem nyomon a trendek változásait és az innovációkat, ami egyáltalán nem esik nehezemre, hiszen a munkám a szenvedélyem. Mindig öröm számomra, ha egy újabb technikát vagy még jobb alapanyagokat, eszközöket ismerhetek meg, és ezáltal a vendégeimnek egyre többet és többet nyújthatok.
Emellett folyamatosan részt veszek különböző képzéseken a sminktetoválás terén is. Többek között Berényi Zsuzsannától a művészi, 3D ajaktetoválást, Méhn Tündétől a kreatív, igéző „macskaszemek” szemhéjtetoválást, az ombre szemöldök tetoválást és a sminktetoválás eltávolításának technikáját, Simon Alexandrától és Sipos Tímeától púder hatású Microblading módszert, Oksana Martynenkotól a légiesen árnyékolt Soft Powder, valamint a szálazott szemöldök tetoválás, „kecsesen vékony szálacskák” technikáját tanultam meg. Az Alexandra Academyn az Artistry Microblading szálas szemöldök tetoválást, valamint Polónyi Klaudiától a Butterfly szemhéj satír és a füstös szem mesterfogásait is elsajátítottam. Ugyancsak megismerkedtem a hibrid szemöldök tetoválással, amely több eljárás előnyeit ötvözi az egyedi igényeknek megfelelő, tökéletes végeredmény érdekében. Simon-Lendvai Hajnalkától pedig a szempilla-hosszabbítás tudományát mélyítettem el.