Vamberszki szalon

Szemöldök tetoválás

Gyönyörű keret az arcodnak!

Professzionális szemöldök tetoválás

A szemöldök formázására megéri kiemelt figyelmet fordítani, hiszen az arc karakterisztikájának rendkívül fontos, meghatározó eleme. Egy jól megválasztott szín, forma akár évekkel megfiatalíthatja viselőjét! Ma már mindenki megtalálhatja azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább neki való!

„Legyen minden hölgy még gyönyörűbb!”

Ajánlom szíves figyelmedbe a szemöldök tetoválást, ha:

  • nem tetszik a szemöldököd formája,
  • asszimetrikus, vagy az íve nem megfelelő,
  • túl vékony,
    ritka vagy hiányos,
  • balesetből eredő sérülések vannak rajta,
  • túlságosan kiszedték,
  • nem tetszik a színe.
    Ha magadra ismertél, akkor itt az ideje a változtatásnak!

Szemöldök tetoválás technikák

Szálas Microblading szemöldök
A Microblading japán technika. Jelenleg a vendégek körében ez a legnépszerűbb, mert a satírozotthoz képest sokkal természetesebb hatást kelt. Szépen hozzáigazítható a szemöldök szálirányához, és nincsenek markáns kontúrvonalak. Ezzel a módszerrel megvalósíthatjuk a tökéletes szépséget, amely új dimenziót kölcsönöz a homlok formájának. Maximálisan kiemeli az arc egyik fő alkotóelemét, a szemet. Ez a technika mindig egyénre szabott. Bátran mondhatjuk, hogy ezzel az eljárással az eredetihez megtévesztően hasonlító hatást érhetünk el.

Satírozott szemöldök tetoválás
A satírozással készülő szemöldök tetoválási technika a „klasszikus” módszer, mely természetesen esetenként még ma is használatos. Ennek során nem szálakat tetoválok, hanem a forma egész felületén történő satírozással formázom meg a szemöldököt. A végeredmény egy egyenletes és erős kontúrvonalakkal határolt szemöldök. Előnye, hogy tartósabb, mivel a bőrbe több pigment kerül.
Olyan hölgyeknek ajánlom, akik szeretik erősebben sminkelni magukat, kedvelik az egyéni, karakteres arcot.

Hibrid szemöldök tetoválás
A Hibrid technika ötvözi a szálas és a soft powder módszerek előnyeit az egyedi igényeknek megfelelően. Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek már volt szemöldök tetoválásuk, elvékonyodott a szemöldökük, vagy akik bizonytalanok az alkalmazandó technika tekintetében, és kevésbé természetes, de nem is túl erős végeredményt szeretnének.

Soft Powder szemöldök tetoválás
A soft powder szemöldök tetoválás technika (lágy satír) azon hölgyek körében közkedvelt, akik szeretik az erősebb, sminkelt hatású, púderes, klasszikusan elegáns szemöldököt. Finoman ívelt és gyönyörűen színezett, lágyan felhúzott szemöldököt eredményez.

Régi tetoválás javítása és átalakítása
Az új tetoválással felújítom, átalakítom a régit, sőt, akár új stílust is tervezek.

SOFT POWDER TECHNIKA

SOFT POWDER

A soft powder technika (lágy satír) segítségével szép ívű, finoman hangsúlyos végeredményt érhetünk el, a szemöldököd természetes hatású lesz, köszönhetően a színátmenetes megoldásnak (a szemöldök eleje és vége halványabb) és annak, hogy nincsenek éles kontúrvonalak. Nagy előnye, hogy tartósabb, mint a szálazott szemöldöktetoválás, de visszafogottabb, mint a satírozás. A nevét is erről a szolid, púderes hatásról kapta.

Az arcnak a tökéletes szemöldök ad keretet, erre pedig a szemöldök-tetoválás teljes eszköztára lehetőséget kínál. 🙂 Minden Hölgy egyedi, ezért mindenki részére személyre szabott megoldást tudunk közösen találni arra, hogy amikor felkelsz a székből a tetoválást követően, valóban királynőnek és gyönyörűnek érezd magad. A technikák ötvözhetők! 🙂 Satír, száltechnika, soft powder… és ezek keverékei mind a szépségedet szolgálják! 🙂 Gyere és válasszuk ki együtt a hozzád illő stílust!

Bármilyen kérdésed is merül fel, fordulj hozzám bizalommal. Szeretettel várlak!


Vendég ajánlja: Ombre szemöldöktetoválás

A probléma: Nem elég, hogy alapból alig látszik a szemöldököm, mivel szőke, egy ideje úgy vettem észre, hogy még ritkult is. Ha nem rajzolom át szemöldökceruzával, olyan, mintha nem lenne. Már nagyon frusztrált a mindennapi, sokszor naponta többszöri rajzolás, azonban szemöldök tetoválást nem fontolgattam. Egészen addig, amíg fel nem hívták a figyelmemet egy különleges technikára.

A megoldás: Az Ombre szemöldök tetoválás, amely púderes satírozással készül, több finom technikát ötvöznek benne, és emiatt színátmentekkel játszik. A sminktetoválás nagyon természetesre szabható.

A kezelés: Bár láttam Krisztina korábbi munkáit, azért félve érkeztem a szalonba – mégiscsak valami tartós változtatásra készülök, de a minden részletre kitérő konzultáció megnyugtatóan hatott rám. A színt – a bőr, a haj és a szemöldök árnyalatát figyelembe véve – közösen választottuk ki, majd Krisztina letisztította és fertőtlenítette a bőrömet, előérzéstelenített. Ezt követően mérnöki pontossággal ceruzával előrajzolta a tetoválást, majd miután hatott az érzéstelenítés, a tetováló eszközzel elvégezte a gépi szálazást és a porozást. A ritkuló szőke szemöldök miatt Kriszti a hibrid Ombrét javasolta, kombinálva a szálas és a poros technikát. Nem éreztem fájdalmat.

Az eredmény: Valóban természetes lett, mintha a saját szálaim lennének. Azonban elsőre túl sötétnek találtam, szokatlan volt. Mint megtudtam, a friss szín hamarosan elnyeri a végleges árnyalatát. Az otthoni utóápolással, krémezéssel a hatodik napon leesett a varr, és elkezdtek beérni a színek. A sminktetoválás elvégzését követően, a harmadik hét elteltével megkaptam az általam várt természetes hatású végeredményt, amely csodásan passzol az eredeti színeimhez. Nagyon elégedett vagyok.

Hányszor kell ismételni? A tetoválás után négy-hat héten belül korrekcióra kerül sor a tökéletes eredmény érdekében, amelyet egy-másfél éven át élvezhetünk. Frissítésre eközben is van lehetőség.

Tévhitek a szemöldöktetoválásban

– Ha kitetováltatom a szemöldököm, egy életre le van a gond a festéssel (vagyis a szemöldöktetkó olyan tartós, mint a normál tetoválás).

Hamis. A tetoválás elkészültét követően négy-hat héten, legfeljebb három hónapon belül megtörténhet a korrekció. Másfél-két éven belül frissítésre lehet szükség, ez az egyéni adottságoktól, a vendég igényeitől, a felhasznált anyagoktól, valamint a technikától is függ. A sminktetoválás az idő elteltével a bőrben egyre inkább halványodik. Egyénileg változó a bőrtípusunk, ezért is változó a sminktetoválás tartóssága is, további befolyásoló tényező az életkor, a hormonális adottságok, a napsugárzás hatása. A bőr állapota is változik, a kor előrehaladtával megváltozik a bőrünk állaga és az arcunk formája. Ami előnyös húsz évesen, nem biztos, hogy előnyös lesz később is. Ezért is jó, ha tudunk módosítani a régi sminktetoválásokon. Valójában kedvező a kopás, mert tapasztalatom szerint a vendégek kedvelik kipróbálni a legújabb technikákat.

– Ha egyszer elkészült, nem lehet rajta változtatni.

Hamis. Minden a kiválasztott szakember tudásától és az alkalmazott technikán múlik. Ugyanis, ha a szakember nem megfelelően jár el, jelentős károkat is okozhat, amelyeket nehéz lesz korrigálni. Ezzel egyidejűleg nem minden rajta múlik, hiszen, ha a tetoválás elkészültét követően a vendég elmegy szoláriumba az intelem ellenére, az életmódjával felülírhatja az elvárt eredményt.

– Most a Statement Brow a divat, ezért a fekete szín a legmenőbb.

Hamis. Személyre szabjuk a tetoválást, az egyéni adottságokat maximálisan figyelembe véve. Trendről technikát és eszközöket tekintve beszélhetünk, illetve hiába trend fogalom szintjén egy szín, ha valakinek nem áll jól. Én személy szerint nem készítek fekete szemöldöktetoválást.

– Az árnyalatot a hajszínhez igazítva érdemes kiválasztani.

Részben igaz. Óriási felelősség arcon dolgozni, ezért az árnyalat kiválasztásakor a bőrt, a hajat, a szemszínt, az eredeti szemöldökszínt, valamint a vendég életmódját, életkörülményeit is figyelembe vesszük. A sminktetoválás elkészítése nem sablon alapján történik.

– A végleges eredmény rögtön az elkészítés után látható.

Hamis. A bőr hámosodási folyamatát figyelembe véve szoktuk megvárni a korrekciós időpontot, mire a pigmentek a felszínre jönnek és megkapjuk az egységes összképet. Ezeket befolyásolhatják más körülmények is, pl. korábbi, már meglévő tetoválás. Ez is az oka annak, hogy a korrekció nem mindenkinél és minden esetben egységes intervallumon belül történik meg. Amennyiben a vendégnek korábban nem volt tetoválása, a bőr teljes gyógyulása után elkészíthető a korrekció.

– A tetoválás előtt érdemes fájdalomcsillapítót bevenni.

Hamis. Nem szükséges bevenni.

– Az eljárás elég fájdalmas.

Hamis. Egyéni a fájdalomszintünk. Olyan szakembert javasolt választani, aki professzionális technológiával és eszközökkel dolgozik, aki tapasztalt. A magam részéről mindent megteszek annak érdekében, hogy az eljárás, a sminktetoválás folyamata a lehető legkellemesebb legyen, ebbe az érzéstelenítés is beletartozik. Tipp, hogy előzetesen érdemes más vendégek véleményét elolvasni a szakember honlapján vagy Facebook-oldalán.

– Menstruáció alatt nem készíthető tetoválás.

Hamis, készíthető, viszont nem szoktam javasolni ebben az időszakban, mert a hölgyek sokkal érzékenyebbek és vérzékenyebbek, valamint a fájdalomküszöbük is alacsonyabb.

 – Tényleg nem szabad előző nap kávét vagy alkoholt fogyasztani?

Részben igaz. Az alkohol nem javasolt.

– Ha a kezelés után napra megyünk, a tetoválás színe megváltozhat.

Igaz. Tilos közvetlenül a tetoválás elkészültét követően két hétig tartósan napon tartózkodni. Tilos napozni. Miután leesett a varr, utána is védjük a fénytől a sminktetoválást. Az UV-sugárzásoktól is védenünk kell a gyógyuló bőrfelületet és fényvédőt is használjunk.

– Csak szálazós technikával lesz természetes az eredmény.

Hamis. A sminktetoválás eredményességét támogató technológia innovatív, folyamatosan fejlődik, és ennek köszönhetően számos lehetőségünk van kiválasztani a vendég számára megfelelő technikát. A technikai megoldások kombinálása az adottságok hiányának korrekciójára jött létre.

A satírozás nem ad természetes hatást.

Részben igaz, inkább az Ombre, a Soft Powder, vagy számos más technika közül lehet választani. Hangsúlyozom, hogy egyéni adottságokra szabjuk a kivitelezési megoldást. Jószándékú észrevételem, hogy érdemes kerülni a kereteket, inkább finom átmenetekre törekedjünk, ez fog természetes hatást eredményezni.

– A sminktetoválás gyorsan megvan.

Hamis, a konzultációval kezdjük, amelyen kijelöljük a célt, majd a technikát, ezt követően közösen kiválasztjuk a szín. A bőrfelületet fertőtlenítem, előkészítem és érzéstelenítem. Az érzéstelenítésnek megadjuk a megfelelő hatóidőt. A precíz előrajzolás időt igényel, majd a sminktetováló eljárás következik. Pontosan ezek miatt nem is lehet gyors a folyamat. Amennyiben az olvasó megtalálja ezeket a lépéseket egy sminktetováló honlapján, biztonságban érezheti magát.

– A sminktetoválás nem eltávolítható.

Hamis. Halványítható. A megoldás mindig személyre szabott, többféle technológia áll rendelkezésünkre. Ezt követően lehetőségünk van egy új sminktetoválást is létrehozni.

Jó, ha tudod!

A konzultáció előtt
Kérlek, hogy előzetesen, emailben küldj egy szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.
A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

Szemöldök színskála
A szemöldök színskálával segítek a vendégeimnek kiválasztani az arcukhoz leginkább illő árnyalatot. Ez az eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy a vendégeknek jobban meg tudjam mutatni a színek közötti különbségeket és azt, hogy világos, természetes színek is rendelkezésre állnak. Fontos szempont, hogy ha szálazást készítünk, akkor érdemes egy árnyalattal sötétebb, ha klasszikus satírozást, akkor pedig egy árnyalattal világosabb színt választani.

Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.

Rólunk mondták

"A szemöldökömet tetováltad érzéstelenítés nélkül (lidocain érzékeny vagyok). A sok pozitív élmény mellett eltörpült a tűszúrások miatti testi érzet. Bármikor újra eljönnék hozzád. Nem csupán a kisugárzásod vett le a lábamról, hanem a stabil, higgadt, szerény profizmusod is. Csak velem foglalkoztál. Kizárólag én voltam a figyelmed központja. Azt éreztem – és most már tudom is-, Te megadod az arcomnak a legtöbbet, és kihozod belőle a maximumot. Most végre szépnek érzem magam. Már rám fért. Ezt minden nő megérdemli."
Barbara