Szempillasűrítés

Fontosnak tartom tisztázni, hogy mi a különbség a szempilla-építés és a szempillasűrítés között. A szempilla-építés során mű pillaszálakat helyezek fel a meglévő, saját pillák közé, ezzel dúsítva, hosszítva a pillasort. A szempillasűrítés azonban ettől eltérően egy sminktetoválási technika, ami azt jelenti, hogy a pillák közötti bőrfelületet tetoválom. Leggyakrabban ehhez fekete, szürke vagy barna színű pigmenteket szoktam javasolni.

A szempillasűrítés a szemhéjtetoválás egy típusa

A szempillasűrítés tehát a szemhéjtetoválás egy típusa, amelyet leggyakrabban a felső szemhéjon szoktam elkészíteni, de akár az alsó szemhéjon is alkalmazható. Utóbbi esetben készülhet akár egy egészen halvány, árnyékszerű, akár egy határozottabb vonal is.

A szempillasűrítés kiemeli a tekintetet

A szempillasűrítés kiemeli a tekintetet, és optikailag hangsúlyosabbá teszi a szempillákat – innen ered a neve. A végeredmény egy szolid, egyáltalán nem hivalkodó, nem rajzolt hatású smink. Az elkészítését követően kissé intenzívebb a színe, de később, a gyógyulás során halványul.
A szempillasűrítés kifejezetten előnyös azok számára, akik nem tudják, vagy nem akarják sminkelni magukat. Azok is szívesen választják ezt a technikát, akiknek hiányos a pillasora, vagy nem elégedettek vele, és szeretnék dúsabbá, teltebbé varázsolni. Azoknak is szoktam javasolni, akik szemüveget hordanak, mert kiemeli a lencse mögött sajnos könnyen rejtve maradó pillantást.
A szempillasűrítés esetén ugyanúgy járok el, mint bármely más tetoválás esetében. Miután megterveztük a tetoválást, kiválasztottad a színt, és megbeszéltük a formát, a tetoválandó területet a legjobb érzéstelenítő krémmel kenem be annak érdekében, hogy a pigmentálás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon Számodra. Az érzéstelenített felületen elkészítem a tetoválást, majd részletesen tájékoztatlak az utóápolás menetéről, és egyeztetünk egy időpontot a korrekcióra.
Amennyiben határozottabb, markánsabb szemhéj-tetoválást szeretnél, akkor Számodra a kontúrvonalat javaslom.

GALÉRIA

Nézd meg elkészült munkáimat!

Mintha otthon lennék, nagyon jó a társaság, gyönyörű a szalon, maximális minőséget kapok minden egyes alkalommal és természetesen boldogan és elégedetten távozok. Csak dicsérő szavakat tudok mondani, lelkes rajongód lettem, imádom a munkádat, a hozzáállásodat…
Melinda

Vendég

Kellemes környezet, nagyon pozitívan hatott rám. Figyelmes, kedves, türelmes, megfelelő szakmai gyakorlat. Tetováltatni voltam Krisztánál. Kellemesen kialakított környezetben fogadja a vendégeit. Nagy türelemmel, odaadással, szakmai hozzáértéssel végzi a munkáját.
Piros Katalin

Vendég

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.