Vamberszki szalon

Szempillasűrítés

Vibráló, csábító pillák

Fontosnak tartom tisztázni, hogy mi a különbség a szempilla-építés és a szempillasűrítés között. A szempilla-építés során mű pillaszálakat helyezek fel a meglévő, saját pillák közé, ezzel dúsítva, hosszítva a pillasort. A szempillasűrítés azonban ettől eltérően egy sminktetoválási technika, ami azt jelenti, hogy a pillák közötti bőrfelületet tetoválom. Leggyakrabban ehhez fekete, szürke vagy barna színű pigmenteket szoktam javasolni.

A szempillasűrítés a szemhéjtetoválás egy típusa.

A szempillasűrítés tehát a szemhéjtetoválás egy típusa, amelyet leggyakrabban a felső szemhéjon szoktam elkészíteni, de akár az alsó szemhéjon is alkalmazható. Utóbbi esetben készülhet akár egy egészen halvány, árnyékszerű, akár egy határozottabb vonal is.

A szempillasűrítés kifejezetten előnyös azok számára, akik nem tudják, vagy nem akarják sminkelni magukat. Azok is szívesen választják ezt a technikát, akiknek hiányos a pillasora, vagy nem elégedettek vele, és szeretnék dúsabbá, teltebbé varázsolni. Azoknak is szoktam javasolni, akik szemüveget hordanak, mert kiemeli a lencse mögött sajnos könnyen rejtve maradó pillantást.
A szempillasűrítés esetén ugyanúgy járok el, mint bármely más tetoválás esetében. Miután megterveztük a tetoválást, kiválasztottad a színt, és megbeszéltük a formát, a tetoválandó területet a legjobb érzéstelenítő krémmel kenem be annak érdekében, hogy a pigmentálás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon Számodra. Az érzéstelenített felületen elkészítem a tetoválást, majd részletesen tájékoztatlak az utóápolás menetéről, és egyeztetünk egy időpontot a korrekcióra.
Amennyiben határozottabb, markánsabb szemhéj-tetoválást szeretnél, akkor Számodra a kontúrvonalat javaslom.