Vamberszki szalon

Szemhéj tetoválás

Elbűvölő pillantások!

Professzionális szemhéj tetoválás

A szem kiemelésére, különböző smink technikákat alkalmazunk. A legelső általában a szemceruza vagy tus. Általában akik sminkelik magukat, ha másra nincs is idejük, a szemüket azért kihúzzák. Ha a sminktetoválás mellett döntesz, először gondosan átbeszéljük, megtervezzük, hogy melyik technika áll Neked a legjobban!

A szemhéj tetoválás olyan döntés, amely hosszú időre megoldja a sminkelés napi problémáit. A szemceruza állandó használatát teljes egészében el lehet felejteni. Biztosítja az állandó kifogástalan megjelenést, kiemeli a szem szép formáját. A hibátlan megjelenéssel az önbizalom is növelhető. Nem mindenki ismeri a sminkelés technikáit, sokan nem tudják, mi is áll számukra a legjobban. Egy-egy fontosabb esemény előtt általában felkeresnünk smink szakembereket, akik gyönyörű alkalmi sminket készítenek számunkra.
Miért ne lehetne ez állandó? Aki a szemhéj tetoválás mellett dönt, éjjel-nappal tökéletes sminkben tündököl.

A szemhéj tetoválás menete

Step by step folyamat, lépésről lépésre

1. lépés
Először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a számodra legelőnyösebb szemhéj tetoválási technikát, formát és színt.

2. lépés
Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, lefertőtlenítem a bőrödet, annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzést. Minden alkalommal új, bontatlan csomagolású tűt használok.

3. lépés
A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen!

4. lépés
Ezután következik a vendég szeméhez leginkább illő forma felrajzolása. A tetoválást csak akkor kezdem el, ha azzal mindketten teljes mértékben elégedettek vagyunk.

5. lépés
A tetoválógép segítségével a gondosan előrajzolt formát követve végzem a pigmentálást. Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni.

6. lépés
Az utókezelés során bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.

Szemhéj tetoválás technikák

Kontúrvonal felső szemhéjra (normál)
A legtermészetesebb kontúrvonal felső szemhéjra a „szempillasűrítéses” tetoválási technika. Ebben az esetben a szempillák tövébe tetoválunk. Optikailag már ez a módszer is kiemeli a szemet. Harmóniát, bájt kölcsönöz viselőjének. Ez az eljárás nagyon sokat segít azoknak a hölgyeknek, akiknek ritkás szempillájuk van.

Kontúrvonal felső szemhéjra (vastag)
A klasszikus kontúrvonal. Ilyen esetben egy vonalat tetoválunk, ami lehet vékony, mint egy tusvonal, de akár vastag is. Ilyenkor egy nagyon pontos, precíz vonal készül. Általában fekete színt választanak a vendégek, de készíthető akár barna színben is. Tudni kell, hogy a fekete az évek múlásával kevésbé kopik.

Butterfly színes szemhéj tetoválás
Ez a mutatós szemhéj tetoválás, azaz pigmentálás több színből készül. Lényege, hogy egyedivé tegye a megjelenést. Különleges színeket használva, megalkothatjuk a tökéletes, állandó minőséget. Árnyalatokban gazdag, trendi látványt képez. A Butterfly szemhéj tetoválás előnye, hogy nem kell állandóan azzal foglalkozni, hogy milyenre sikerült a sminkünk, hisz a nap 24 órájában a megjelenés tökéletes. „Mottóm, hogy minden hölgy legyen gyönyörű!” Ebben örömmel segítek mindenkinek!

Füstös szemhéj tetoválás
Azok a gyönyörű füstös szemek! Manapság egyre divatosabb ez a sminktetoválás. Ez nem meglepő, hisz viselője igazán különlegesnek érezheti magát. Aki a füstös szemhéj tetoválást választja az gondoskodik arról, hogy kiemelje szemformáját és a szem színét. A füstös szemhéj tetoválásnál a szemhéjvonal feletti kisebb-nagyobb területét és a szemek külső sarkait különböző sötét színekkel elsatírozzuk, tetováljuk. Színváltoztatásával, kontúrjával emeljük ki a szem formáját.

Kontúrvonal alsó szemhéjra
Ebben az esetben is „szempillasűrítéses” módszert alkalmazunk, amikor alsó szempillák vonalában, a szempillák közé tetoválunk.

Jó, ha tudod!

A szemhéj tetoválás menete

Bejelentkezés után először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb technikát, formát és színt. Maga a tetoválás folyamata csak ezután kezdődik.

Ezekkel a pigmentekkel dolgozom
Háromféle pigment közül választhatod ki a Számodra legmegfelelőbbet:

Alexandra pigment,
Li pigment,
Color in derm pigment

Szemhéj pigment színek


Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok. Jó, ha tudod, hogy a fekete szín kopik a legkevésbé az évek múlásával.

Rólunk mondták

"Nagyon jól érzem magam minden alkalommal. Imádom a munkádat, mert lelkiismeretesen csinálod minden alkalommal. Nem érzem azt, hogy egy újabb „szem” vagyok a sok közül. Szíved-lelked van a munkádban. Nagyon örülök, hogy rád találtam."
Fanni
"Nagyon jól éreztem magam, gyönyörű és barátságos a környezet. A munkáddal 100%-ban meg vagyok elégedve, nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép lesz, és hogy ilyen jól fog állni. Csak ajánlani tudlak mindenkinek."
Alexandra