Szemhéj tetoválás

A szem kiemelésére, különböző smink technikákat alkalmazunk. A legelső általában a szemceruza vagy tus. Általában akik sminkelik magukat, ha másra nincs is idejük, a szemüket azért kihúzzák. Ha a sminktetoválás mellett döntesz, először gondosan átbeszéljük, megtervezzük, hogy melyik technika áll Neked a legjobban!

„A szem a lélek tükre!”

A szemhéj tetoválás olyan döntés, amely hosszú időre megoldja a sminkelés napi problémáit. A szemceruza állandó használatát teljes egészében el lehet felejteni. Biztosítja az állandó kifogástalan megjelenést, kiemeli a szem szép formáját. A hibátlan megjelenéssel az önbizalom is növelhető. Nem mindenki ismeri a sminkelés technikáit, sokan nem tudják, mi is áll számukra a legjobban. Egy-egy fontosabb esemény előtt általában felkeresnünk smink szakembereket, akik gyönyörű alkalmi sminket készítenek számunkra.
Miért ne lehetne ez állandó? Aki a szemhéj tetoválás mellett dönt, éjjel-nappal tökéletes sminkben tündököl.

Szemhéj tetoválás technikák

Kontúrvonal felső szemhéjra (normál)

A legtermészetesebb kontúrvonal felső szemhéjra a „szempillasűrítéses” tetoválási technika. Ebben az esetben a szempillák tövébe tetoválunk. Optikailag már ez a módszer is kiemeli a szemet. Harmóniát, bájt kölcsönöz viselőjének. Ez az eljárás nagyon sokat segít azoknak a hölgyeknek, akiknek ritkás szempillájuk van.

Butterfly színes szemhéj tetoválás

Ez a mutatós szemhéj tetoválás, azaz pigmentálás több színből készül. Lényege, hogy egyedivé tegye a megjelenést. Különleges színeket használva, megalkothatjuk a tökéletes, állandó minőséget. Árnyalatokban gazdag, trendi látványt képez. A Butterfly szemhéj tetoválás előnye, hogy nem kell állandóan azzal foglalkozni, hogy milyenre sikerült a sminkünk, hisz a nap 24 órájában a megjelenés tökéletes. „Mottóm, hogy minden hölgy legyen gyönyörű!” Ebben örömmel segítek mindenkinek!

Kontúrvonal alsó szemhéjra

Ebben az esetben is „szempillasűrítéses” módszert alkalmazunk, amikor alsó szempillák vonalában, a szempillák közé tetoválunk.

Kontúrvonal felső szemhéjra (vastag)

A klasszikus kontúrvonal. Ilyen esetben egy vonalat tetoválunk, ami lehet vékony, mint egy tusvonal, de akár vastag is. Ilyenkor egy nagyon pontos, precíz vonal készül. Általában fekete színt választanak a vendégek, de készíthető akár barna színben is. Tudni kell, hogy a fekete az évek múlásával kevésbé kopik.

Füstös szemhéj tetoválás

Azok a gyönyörű füstös szemek! Manapság egyre divatosabb ez a sminktetoválás. Ez nem meglepő, hisz viselője igazán különlegesnek érezheti magát. Aki a füstös szemhéj tetoválást választja az gondoskodik arról, hogy kiemelje szemformáját és a szem színét. A füstös szemhéj tetoválásnál a szemhéjvonal feletti kisebb-nagyobb területét és a szemek külső sarkait különböző sötét színekkel elsatírozzuk, tetováljuk. Színváltoztatásával, kontúrjával emeljük ki a szem formáját.

Szemhéj tetoválás galéria

Jó, ha tudod…
A szemhéj tetoválás menete
Bejelentkezés után először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb technikát, formát és színt. Maga a tetoválás folyamata csak ezután kezdődik.
Ezekkel a pigmentekkel dolgozom

Háromféle pigment közül választhatod ki a Számodra legmegfelelőbbet:

  • Alexandra pigment,
  • Li pigment,
  • Color in derm pigment
Szemhéj pigment színek
Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok. Jó, ha tudod, hogy a fekete szín kopik a legkevésbé az évek múlásával.
Ajándékutalvány

A tökéletes ajándékot keresed karácsonyra, születésnapra vagy más, különleges alkalomra? Esetleg saját magadat lepnéd meg egy kis extra odafigyeléssel? Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljak egy rendkívül elegáns megoldást: a Vamberszki szalon „Prémium napjára” szóló ajándékutalványt.
<>

Prémium nap

Ez a nap csak Rólad szól! Legyen ez a Te napod!
A Vamberszki szalon exkluzív ajándékutalványa egy egész napos szolgáltatást kínál, melynek keretén belül kizárólag a kedves vendéggel, az ő elképzeléseivel, igényeivel foglalkozom, miközben kellemes környezetben, barátságos hangulatban elkészítem neki a személyiségéhez legjobban illő tartós sminket. A nap folyamán a vendéggel együtt megtervezzük a számára leginkább megfelelő szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválást, és azokat az ő ritmusához, kéréseihez maximálisan alkalmazkodva készítem el. Az ajánlat keretében továbbá biztosítunk egy ízletes ebédet. A helyszín pedig az elegáns, minden igényt kielégítő Vamberszki szalon. Mi is lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint ez a lehetőség?
A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűvé teszem. A csomagba beletartozik egy szemöldök-, egy szemhéj-, és egy ajaktetoválás.

Ajándék a “Prémium nap” mellé!
Amennyiben ezt a napot magadra szánod, a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.

Kérdésed van? Írj bátran!

A szemhéj tetoválás menete

Step by step folyamat, lépésről lépésre

1. lépés

Először egy konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a számodra legelőnyösebb szemhéj tetoválási technikát, formát és színt.

2. lépés

Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, lefertőtlenítem a bőrödet, annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzést. Minden alkalommal új, bontatlan csomagolású tűt használok.

3. lépés

A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen!

4. lépés

Ezután következik a vendég szeméhez leginkább illő forma felrajzolása. A tetoválást csak akkor kezdem el, ha azzal mindketten teljes mértékben elégedettek vagyunk.

5. lépés

A tetoválógép segítségével a gondosan előrajzolt formát követve végzem a pigmentálást.  Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni.

6. lépés

Az utókezelés során bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.

Nagyon jól érzem magam minden alkalommal. Imádom a munkádat, mert lelkiismeretesen csinálod minden alkalommal. Nem érzem azt, hogy egy újabb „szem” vagyok a sok közül.  Szíved-lelked van a munkádban. Nagyon örülök, hogy rád találtam.
Fanni

Vendég

Nagyon jól éreztem magam, gyönyörű és barátságos a környezet. A munkáddal 100%-ban meg vagyok elégedve, nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép lesz, és hogy ilyen jól fog állni. Csak ajánlani tudlak mindenkinek.
Alexandra

Vendég

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.