Vamberszki szalon

Prémium nap

A teljes nap Rólad szól

Legyél még vonzóbb, csábítóbb és tündöklőbb minden pillanatban a tartós sminkednek köszönhetően!

Vamberszki Krisztina vagyok, és sok szeretettel ajánlom figyelmedbe a tartós sminket, amely a nap minden percében garantálja Számodra az ápolt, mindig friss megjelenést! A sminktetoválás csók- és időtálló: nem kenődik el, nem kopik le, nem hagy nyomot kedvesed ajkain és inggallérján. Légy magabiztos egész nap annak tudatában, hogy a sminked reggeltől estig makulátlan és tökéletes!


Szeretnéd megújítani a külsőd egyetlen nap alatt? Akkor engedd meg, hogy felhívjam szíves figyelmed a Prémium napra, melynek keretében elkészítem az ajak-, szemhéj- és szemöldöktetoválásodat is, ráadásul ezen a napon csak Téged fogadlak, Veled foglalkozom.

Álmodoztál már arról, hogy egy teljes napig királynőnek érzed magad? Hogy VIP vendég vagy valahol, ahol csak Veled foglalkoznak, a Te kívánságaidat lesik?

Sok szeretettel ajánlom figyelmedbe a Prémium Napot, amely a Vamberszki Szalon exkluzív szolgáltatása azon Hölgyek számára, akik szeretnék kényeztetni magukat egy egész napon át.

A Prémium Nap keretében a három sminktetoválást – egy ajak-, egy szemhéj- és egy szemöldöktetoválást – Veled tervezünk meg, és azokat el is készítem.

Ez azt jelenti, hogy egy egész napon át kizárólag a Te igényeiddel, elképzeléseiddel foglalkozom, és a Te ritmusodhoz igazítom a nap menetét.

Elegáns szalonomban, amelyet kifejezetten úgy alakítottam ki, hogy kellemes, relaxáló környezetet biztosítson számodra, frissítővel várlak, és vendégül látlak egy ízletes ebédre is.

Ha egy Hölgy szépnek és csábítónak érzi magát, akkor magabiztosan és határozottan tud szembenézni a mindennapi kihívásokkal.

Szánj időt magadra, arra, hogy kényelmes körülmények között lazíthass, és közben még gyönyörűbb lehess! 

Sok szeretettel várlak a Te Prémium Napodon!

Ajándékutalvány

Mi lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint a lehetőség, hogy egy exkluzív élmény keretében még gyönyörűbb lehessen? Amennyiben meglepnél valakit a Prémium Napra szóló ajándékutalvánnyal, kérlek, keress bizalommal!

Ez a nap csak Rólad szól! Legyen ez a Te napod!

A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűbbé teszem. 

Uraknak említem: az öröm garantált, ha ez az ajándék!

Minden hölgy álma, hogy reggeltől estig a legjobb formájában tündökölhessen. 

Felejtse el az unalmas ajándékokat, és lepje meg kedvesét, barátnőjét, rokonát a szépség örömével!