Prémium nap

Álmodoztál már arról, hogy egy teljes napig királynőnek érzed magad? Hogy VIP vendég vagy valahol, ahol csak Veled foglalkoznak, a Te kívánságaidat lesik?

Sok szeretettel ajánlom figyelmedbe a Prémium Napot, amely a Vamberszki Szalon exkluzív szolgáltatása azon Hölgyek számára, akik szeretnék kényeztetni magukat egy egész napon át.

A Prémium Nap keretében a három sminktetoválást – egy ajak-, egy szemhéj- és egy szemöldöktetoválást – Veled tervezünk meg, és azokat el is készítem. Ez azt jelenti, hogy egy egész napon át kizárólag a Te igényeiddel, elképzeléseiddel foglalkozom, és a Te ritmusodhoz igazítom a nap menetét.

Elegáns szalonomban, amelyet kifejezetten úgy alakítottam ki, hogy kellemes, relaxáló környezetet biztosítson számodra, frissítővel várlak, és vendégül látlak egy ízletes ebédre is.

Ha egy Hölgy szépnek és csábítónak érzi magát, akkor magabiztosan és határozottan tud szembenézni a mindennapi kihívásokkal.

Szánj időt magadra, arra, hogy kényelmes körülmények között lazíthass, és közben még gyönyörűbb lehess! 🙂

Sok szeretettel várlak a Te Prémium Napodon!

Ajándékutalvány

Mi lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint a lehetőség, hogy egy exkluzív élmény keretében még gyönyörűbb lehessen? Amennyiben meglepnél valakit a Prémium Napra szóló ajándékutalvánnyal, kérlek, keress bizalommal!

Ez a nap csak Rólad szól! Legyen ez a Te napod!

A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűbbé teszem. A csomagba beletartozik egy szemöldök-, egy szemhéj-, és egy ajaktetoválás.

Ajándék

Ajándék a “Prémium nap” mellé!
Amennyiben ezt a napot magadra szánod, a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.
Mintha otthon lennék, nagyon jó a társaság, gyönyörű a szalon, maximális minőséget kapok minden egyes alkalommal és természetesen boldogan és elégedetten távozok. Csak dicsérő szavakat tudok mondani, lelkes rajongód lettem, imádom a munkádat, a hozzáállásodat…
Melinda

Vendég

Kellemes környezet, nagyon pozitívan hatott rám. Figyelmes, kedves, türelmes, megfelelő szakmai gyakorlat. Tetováltatni voltam Krisztánál. Kellemesen kialakított környezetben fogadja a vendégeit. Nagy türelemmel, odaadással, szakmai hozzáértéssel végzi a munkáját.
Piros Katalin

Vendég

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.