Vamberszki szalon

Lézeres carbon peeling

Feszesítő hatás és porcelánbőr: lézeres carbon-peeling
Mindig is porcelánbőrre vágytál? Lehetséges, és a carbon-peeling áttörő megoldást nyújthat a problémás bőrrel megáldott vendégeknek. Jó hír, hogy nem kell nyomkodni a bőrt, és úgy érhetünk el porcelánhatást.
A módszer finom, szelíd, nem roncsoló.

A tudományos rész
A Q-kapcsolt neodinium YAG-lézerekkel végzett lágy, közti anyagos technika során vékony rétegben felvitt carbon-krémet használunk. Vékony rétegben visszük fel a vendégünk problémás területeire, hagyjuk megszáradni, és meghatározott intenzitáson lézerfénnyel kezeljük az adott területet.

Mi történik a kezelés során

Ez a kezelés során vékony rétegben felvitt, szénalapú, nanotechnológiás krém teljesen eltűnik. A teljes folyamat lényege a fényadszorpció-elnyelődés. A szénrészecskék a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak”, behatolnak a pórusokba, ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy-tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt. Azonnali hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendégünk bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

Miért éri meg?

 • Feszesítő hatása fantasztikus, pláne a felületes ráncok elsimításában.
 • A visszajelzések alapján csúcskategória, és nem hétköznapi kezelés.
 • Látványosan halványítja a bőrhibákat.
 • Kifejezetten gyors.
 • Akár nyáron is végezhető kezelés.
 • Fájdalommentes.
 • Látványos eredmény.
 • Gyulladáscsökkentő.
 • Halványítja a foltokat.
 • A carboon-peeling rendszeres használata emellett kollagén stimuláló, folthalványító, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító eljárás.
 • Az egészséges szaruképződés biztosításával csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását.

Alapos arcdiagnosztika előzi meg a teljes kezelést.

A vendég bőrét precízen analizáljuk.

Egy nem általunk forgalmazott kozmetikum a vendég bőrét tönkretette, egy gyulladt, érzékeny, sebest bőrt tisztítunk le az Algologie Sensitive termékcsaládjával.

Előkészülünk a munkafolyamathoz, a carbon-peelinghez.

Kérlek, tekintsd meg videónkat a kezelésről.

Kezelés és utókezelés

A bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal történő lemosás után, a már említett carbon-krémet felkenjük a kezelendő területre, és a megfelelő biztonsági intézkedések mellett – páciens-szemüveg kezelő-szemüveg – megkezdjük a kezelést. A kezelés időtartama maximum 15-20 perc. A kezelés után nyugtató pakolást helyezünk fel, majd a pakolást eltávolítását követően, fényvédő krémet rakunk befejezésként a területre. Az eljárás fájdalommentes és gyors – 3-4 kezelés után folyamatosan javuló bőrt kapunk.

Az eredményt fenntartó kezelésekkel 2-3 havonta érdemes megerősíteni, ha szükséges.

A kezelés nem jár fájdalommal. Inkább meleg, mintsem fájdalmat okozó, és mivel igen gyorsan haladunk a vendég bőrén a lézerrel, ezért egyáltalán nem magas a bőr hőmérséklete. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy nem váltja ki a teljes körű nyomkodást, bőrtisztítást, de olyannyira összehúzza a bőr pórusait, hogy faggyúműködést szabályozó hatással bír, nem beszélve a hosszú távú gyulladáscsökkentő hatásról.

A bőrön lévő foltokat is tudjuk finoman halványítani, amely a napozás hatására felvastagodott és a gépp a foto-aging közvetkeztében a szinte elégett felhámot lágyan távolítja el. Itt is a kúra jelleg javasolt.

 

Hányszor kell megismételni?

Minden a vendég adottságaitól függ, de komolyabb gyulladás és belszerveet érintő alapproblémák esetén akár 5-6 kezelés is indokolt lehet.

A kezelést megelőzően és azt követően fotók:

Urak figyelmébe ajánljuk arckezelésünket, amely frissíti, megújítja, táplálja a bőrt.