Vamberszki szalon

Tű nélküli mezoterápia

Igazi áttörés a kozmetikában

Mindig arra törekszem, hogy folyamatosan bővítsem a szolgáltatásaim palettáját a legkorszerűbb, leghatásosabb és tudományosan megalapozott anyagokkal, eljárásokkal. Az a célom, hogy mindenkinek megtaláljam a számára legmegfelelőbb megoldást, amellyel elérhető a kívánt eredmény, legyen az akár esztétikai jellegű, akár az egészségesebb bőr. Ezért mindig nagy örömmel tölt el, amikor a vendégeim kipróbálhatnak nálam egy újabb, innovatív kezelést.

A hagyományos kozmetikai készítmények és kezelések esetében felmerülő dilemma, hogy a védőrétegként szolgáló bőrünk ezeknek is „ellenáll”, így a hatóanyagok csak limitáltan jutnak el a mélyebb rétegekbe, és csak korlátozottan tudják ott kifejteni jótékony hatásukat. Ily módon inkább csak az elhalt szaruréteget kezeljük, illetve a bőr tüneti állapotán tudunk javítani, de valódi bőrmegújító hatást ezekkel nem érhetünk el.

Éppen ezért bátran kijelenthetjük, hogy a tű nélküli mezoterápia (más néven: elektroporáció) igazi áttörés a kozmetikában. Ez egy olyan elektrokozmetikai eljárás, amelynek során elektromos hullámok segítségével sejtmembrán csatornákat nyitunk a sejtek között, így a
hatóanyag – a hagyományos eljárásokhoz képest akár 400-1200-szoros koncentrációban – jóval mélyebbre, közvetlenül a kezelendő területre juttatható.

A tű nélküli mezoterápia óriási előnye, hogy teljesen fájdalommentes, és az eredmény már az első kezelést követően is látványos! Az eljárás során professzionális eszközöket és steril hatóanyagokat használunk, így az teljes mértékben biztonságos.

Az elektroporáció számos területen sikerrel alkalmazható, így többek között az arcfiatalítás, a pigmentfoltok kezelése, a kötőszöveti gyengeségek kezelése és a mélyrétegi hidratálás terén. Segíthet az érfal-erősítésben és a depózsírok eltüntetésében. Az arc és a dekoltázs egyaránt kezelhető tű nélküli mezoterápiával.

A bőrmegújítás terén az elektroporáció egy olyan egyedülálló lehetőség, amely kellemetlenség és fájdalom nélkül biztosítja a tűs mezoterápia csodálatos eredményeit. Segítségével a tüneti kezelésen túllépve a probléma gyökeréig juthatunk el, így a hagyományos kozmetikai eljárásokhoz képest sokkal hatékonyabb. Boldog vagyok, amiért a tudomány a szépség szolgálatában már erre is lehetőséget nyújt.