Vamberszki szalon

Health

Szemöldök laminálás

Szemöldök-laminálás

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mi is az a szemöldök laminálás. Ez egy újszerű eljárás, amellyel a meglévő szemöldököt szálakkal alakítjuk, formázzuk a szemöldököt és ezáltal az egész arcot. Fontos, hogy rendelkezzünk szemöldök-tartománnyal, hiszen szőrszálak nélkül nem kivitelezhető ez a technika. Egy kis hennafestéssel kombinálva pedig a hézagokat is ki tudjuk pótolni, amellyel sok időt spórolhatunk magunknak a reggeli készülődés során.

Kiknek is javasolhatjuk ezt az eljárási módot? Olyan személyeknek, akik rendezetlen szemöldökkel rendelkeznek és tökéletesen szimmetrikusat szeretnének, akik otthon maguknak nehezebben vagy nem is tudják formázni maguknak, vagy dúsabb szemöldökre vágynak. Akár a férfiak is előszeretettel járhatnak erre a kezelésre. Látványos változással jár, megemeli a tekintetet illetve liftinghatás szerűen emeli az arcot is.

Milyen kontraindikációi lehetnek? Allergia azokra az anyagokra, amelyekkel kezelni szeretnénk, hámlás, bőrbetegség, pattanás, nap általi vagy bármilyen égés, duzzanat. Fontos ezeknek az okoknak a kizárása, hogy eredményes legyen a munkánk, és hogy semmilyen károsodást ne végezzünk a vendégnek.

Az eljárás maga körülbelül 60 percet vesz igénybe. Az első lépésben mindenképp egy tisztítást kell elvégezni. Majd a felragasztás után pedig egy fixáló krém kerül a szemöldökünkre, amely rögzíteni fogja a kívánt formánkat. Esetleg akik még látványosabb illetve szebb eredményt szeretnének elérni, mindenképp javasolt a szemöldök hennafestés is. A színválasztéknak köszönhetően biztosra vehető, hogy mindenki megtalálja a számára a legmegfelelőbbet. A szőke szálaknál mindenképp ajánlott a látványosabb eredmény érdekében. Nagyon szép keretet tud adni az arcunknak egy jól megformált szemöldök. Teljesen képes átalakítani az arcunkat, amelynek köszönhetően egy magabiztosabb szempár nézhet vissza ránk a tükörből.

Fontos tájékoztatni a vendéget az utóápolásról, azaz 24 órán belül nem érheti a szemöldököt víz, gőz, hő, pára. Illetve amire a későbbiekben is ajánlott odafigyelni az az, hogy kerülje az olajos kozmetikumokat, mivel azok ronthatnak az eredmény tartósságán. Ha mindenre odafigyel, akkor akár 4-8 hét is lehet a szemöldök-laminálás tartóssága.

Ha valaki rendelkezik szemöldök szálakkal, mégis úgy érzi, hogy kevés, esetleg ritkásabb picit, sokszor elgondolkozik akár a szemöldöktetováláson is, ám vannak olyan esetek, hogy a laminálással ezt is kiválthatja. Nyilván rendszeresebben kell járni, mint egy tetoválásra, de mégis a természetesség vonalán tudunk maradni.

Megosztás