Vamberszki szalon

Health

Kinek ajánlom a pillatő tetoválást

A természetesség híveinek

Ha Te ritkán, vagy sosem sminkeled a szemed, nem tudsz bánni a szem ceruzával, de szeretnél keretet adni a tekintetednek, akkor válaszd bátran a szempillatő sminktetoválást.

A zárt szemhéjjal rendelkezőknek

A mozgó szemhéj az a része a szemnek, ami lehunyva látszik, ha pedig kinyitod a szemed, illetve pislogsz, akkor a szempillák és a szemüreg csontja közötti bőrfelületet. Akkor zárt, ha nyitott szemnél nem, vagy alig látszódik. Sok esetben a szemhéj vékony, érzékeny bőre rá is lóg, így téve szinte lehetetlenné a felső szemhéj tussal történő kiemelését. Ha Neked is gyakran fel és elkenődik a tusvonalad, akkor vagy nagyon vastagot festesz, vagy pedig zárt, mozgó szemhéjjal rendelkezel. 

Fiataloknak

A pillatő tetoválás a húszas korosztály belépése a sminktetoválás világába, hiszen a hamvas, természetes szépséget nem szabad elnyomni, inkább a kevesebb több elvet alkalmazva ki kell emelni. A lehetett vékony vonal keretet és ívet ad a tekintetnek. Előnye még, hogy később bármikor vastagítható, illetve cicásabbá, vagy akár füstösebbé is alakítható.

Akiknek tilos az erős smink

Mert mondjuk munkájuk miatt tilos a smink, azonban vágynak valami láthatatlan, mégis csodás szemvarázslatra!

Nem tudod, milyen szem sminktetoválás illik Hozzád? Gyere el személyes konzultációra, ahol stílusod, színeid, munkád és sminkelési szokásaidnak megfelelően tervezem meg a sminktetoválásodat. Menj biztosra és válaszd a Vamberszki Szalont!

 

Megosztás