Vamberszki szalon

Health

Prémium napom a Vamberszki Szalonban – 3. rész

Korábbi bejegyzéseimben már elmeséltem Nektek, hogy hogyan fogadtak a Vamberszki Szalon Prémium napján és elárultam azt is, hogy belealudtam a szemöldöktetoválásba.

Most innen folytatom, hiszen megérkezett az ínycsiklandozó ebéd, melyet Krisztina főzött nekem. Ő igazi szupernő, hiszen tetovált és közben az étel is készen lett. Na jó, ebből csak az egyik valósult meg, de a Szuperwoman megnevezés azért kijár Neki, hiszen a mennyei falatok pont időben érkeztek. Nem is hagytam sokat belőle, mert már izgultam, és lányos zavaromban mindent megettem, amit elém tett. Féltem a szemhéjtetoválástól, hiszen mégiscsak a szemem, azzal szemlélem a világot, a szemem és egy tű, mi van, ha pislognom kell,  jajjjjjj nem is folytatom…

Kétségek és tévhitek eloszlatása

1. Nagyon fog fájni

Nem fájt. Komolyan nem. Inkább csikizett akkor, amikor a szempilláim tövében mozgott a tű. Képzeljétek, még nevettem is közben. Az érzéstelenítő nagyon komoly cucc. Amíg az egyik szememen dolgozott Krisztina, a másikon hatott az érzéstelenítő.


2. Mi van, ha pislogok?

Semmi. Ugyanis nem tudtam pislogni. Eszembe sem jutott, de ha akartam volna sem tudtam volna, hiszen Krisztina egy spéci fogással tartotta a szemem, így nem volt ingerenciám szempillát rebegtetni.


3. Milyen lesz készen a szemhéjtetoválásom?

Ezt a területnél is előrajzolta, kimérte és megtervezte a formát az én szuper sminktetoválóm. Extra természetes, vékony, pillatő sminktetoválásban egyeztünk meg, hiszen a szemhéjam elég zárt, illetve én a mindennapokban is így sminkelem magam. Vagyis csak sminkelném, ha tudnék egyforma vékonyságú, hosszúságú és ívű vonalat húzni. Eddig nem tudtam, most már viszont nem is kell!


4. Túl vastag tű lesz szememnél

Elárulom, a tű olyan vékony, hogy én nem is láttam a teljes valójában. Pedig lestem, figyeltem, de semmi. Ha ennyire pirinyó, akkor miért kéne félnem tőle?

Ilyen lett

A szemhéjtetoválásom tehát elkészült fölül, alulra is egy vékony kis csík került, így a szemem optikailag nyitottabb lett és tényleg! Azóta is minden nap minimum egy ember megdicséri. Imádok bókgazdagságban élni!

Ajaktetoválás

A szememmel már majdnem készen voltunk, amikor már az ajkaimon pihent az érzéstelenítő, ami egy olyan szuper cucc, hogy a fogorvosoknak is jó szívvel ajánlanám. A száj érzékeny felület, azonban megfelelő szerekkel tényleg el lehet érzésteleníteni. Krisztina emellett gondoskodóan és odafigyelve folyamatosan kérdezgette, hogy érzek-e bármi kellemetlenséget. Biztatott, hogy szóljak bátran, ha igen, és máris közbelép.

A végeredmény

Az ajaktetoválás előtt egyeztettünk, megmutattam az általam kedvelt színeket és a kedvenc szájfényemet is. Átnéztük közösen a választható árnyalatokat, végül azonban Krisztinára bíztam magam, aki egy nagyon különleges színt álmodott meg nekem. Pirosas-rózsaszínesnek mondanám, de pirosnak túl rózsaszín, rózsaszínnek meg túl piros. Nekem azonban tökéletes.

Egy boldogabb élet kapujában

A férjem azóta is örömmel nyugtázza, hogy többé nem fogom sehol sem összekenni sem Őt, sem a gyereket, ha nagy ritkán kifestem magam. A sminktetoválással mindenki nyert. A párom új nőt kapott, a gyermek egy boldog anyukát, a környezetem pedig egy mindig tökéletes sminkben pompázó, elégedett nőt, aki végre büszkén vállalja a korát, amiből viszont most már jó pár évet letagadhatna!

Megosztás