Vamberszki szalon

Health

Prémium napom a Vamberszki Szalonban – 2. rész

Mint azt már előző bejegyzésemben is elmondtam, 40 éves lettem. Minden rosszban van valami jó. Ebben a bulin kívül csak 1 örömtelibb volt: az ajándékom! Történt ugyanis, hogy egy Prémium Napot kaptam a Vamberszki Szalonban. 

Ombre szemöldöktetoválás

Szépséges Krisztina Szépségszakértő olyan alapossággal rajzolta elő, vagyis tervezte meg a szemöldöktetoválás alapját, mintha a NASA-nak készítene egy űrhajót. Precízen, pontosan és nagyon odafigyelve. Abban maradunk ugyanis, hogy púderes ombre szemöldötetoválást kapok. Ennek oka, hogy korábban is festettem, rajzolgattam magamnak. Hogy hogyan nézett ki, azt inkább hagyjuk. Látva, hogy egy profi hogyan készíti, inkább bele sem gondolok, milyen szemöldökkel mászkáltam szabadon a világban!

Mit jelent ez?

Mint megtudtam, ezt a technikát a sminkelés világából csempészték át a sminktetoválók a tartós sminkek közé. Maga a látvány sminkelt hatást eredményez, de valahogy mégis természetes, hiszen az orr felőli rész poros-pixeles hatású, szépen ívelt formája pedig egy satíros végvonalban teljesedik ki. Sosem gondoltam volna, hogy a szemöldököm rossz helyen van. Azt nem tudom, hogy húszéves koromban vajon hol helyezkedett el, de tény és való, nem kíméltem a szemöldökcsipesszel. Volt, hogy extra vékonyra szedtem, aztán megnövesztettem, de valahogy sosem állt úgy, ahogy szerettem volna. Eddig! Azt hiszem, egy ilyen szemöldökre vártam és vágytam egész életemben.

Kezdődik a szemöldöktetoválás

Rajz kész, én pedig belefeledkeztem a csodálásába, de Krisztina már meg is érkezik a profi érzéstelenítőivel. Komolyan mondom, ezt a cuccot használhatnák a fogorvosok is, annyira hatásos. Olyannyira nem fájt a tetoválás, hogy még megijedni is elfelejtettem, egy ponton pedig azon kaptam magam, hogy elaludtam. Pontosabban arra eszméltem fel, hogy készen vagyunk!

Ilyen sminktetoválások vannak még

Krisztina egyébként készségesen válaszolt a rengeteg kérdésemre, türelmesen felelt és úgy magyarázott, hogy laikusként én is megértettem mindent. Mint kiderült, Ő neves hazai és nemzetközi mesterektől tanult, folyamatosan képezi magát. Ennek köszönhetően minden fellelhető technika elérhető nála, nemcsak a szemöldöktetoválás területen, hanem szemhéj-és az ajaktetoválásban is.

Szemöldöktetoválás technikák

A húgomat is be fogom nevezni amúgy Krisztinához, bízva abban, hogy nem olvassa el ezt a naplóbejegyzést. Tesó egy nagyon szőke, porcelánbőrű, természetes szépség, kissé hóka, gyenge szemöldökkel. Ő a gépi szálas technikát fogja majd kapni, hiszen Neki az ombre túl erős lenne, tudniillik sosem sminkel. Szerencsére a Vamberszki Szalonban az ultra természetes szemöldöktetoválás is elérhető! Lehet a szálas és az ombre technikát ötvözni is, ebben az esetben az orr felőli részen szálakat is tetovál Krisztina, de nem kell lemondani a poros, satíros hatásról sem. Egy Egy szó, mint száz, ki merem jelenteni, hogy az egyéni stílusnak megfelelően, személyre szabottan készülnek el a szemöldöktetoválások.

Naplóm következő részében elmesélem, hogy hogyan zajlott a szemhéj és az ajaktetoválásom elkészítése és azt is elárulom, hogy milyen finom ebédet kaptam!

Ha lemaradtál az előző bejegyzésről, kérlek kattints  ide!

Megosztás