Vamberszki szalon

PANDHY'S™ cukorpaszta epilálás​

Édes élmény, selymesen sima, feszes bőr

PANDHY'S™ cukorpaszta epilálás

PANDHY’S™ cukorpaszta epilálás:  Édes élmény!

Csodálatosan feszesíti a bőrt! 
 
Mindenfajta óvintézkedést és szabályokat betartva nem tétlenkedünk és természetesen a fejlődés sem állhat meg.  Már elérhető a Vamberszki szalonban a cukorpaszta epilálás, ami egy csoda, mert kedvező a bőrnek! Majd kibújok a bőrömből: kolléganőmmel, Lejlával részt vettünk a PANDHY’S™ tanfolyamán, 2 csodás napot töltöttünk el náluk. A cukorgyanta egyszerűen fantasztikus. Nagyon szépen köszönöm az oktatóknak a szeretetteljes, támogató hozzáállást, a végtelenül precíz oktatást. Csodásan éreztük magunkat és sokat tanultunk. Tünemények emberektől tanulni óriási öröm, köszönjük.
 
Miért csoda a  PANDHY’S™ cukorpaszta?
– Kizárólag testazonos, természetes alapanyagokból készül!
– Feszesíti a bőrt és kollagén indukciót indít el a bőrben! Fiatalos, feszes bőr. 
– Nem tapad az élőbőrhöz!
– A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta nem töri el a szőrszálakat.
– Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlott.
– Abszolút higiénikus eljárás.
– A vendég kezelt bőre sohasem ragad a kezelés után.  
 
Bár alapjáraton ódzkodunk a cukortól, pedig számos kedvező élettani hatása van a szépségiparban!  Mint olyan sokszor említem Nektek: a vendégek elégedettsége a legfontosabb számomra, törődni és gondoskodni szeretnék Rólatok, a Ti szépségetekről! 
 
Egy olyan szolgáltatási kör kialakításán dolgozunk folyamatosan, amitől Ti még gyönyörűbbek és elégedettebbek lehettek.
 
A csodásan édes élményhez a Vamberszki szalonban lehet időpontot kérni. 

Innovatív technológia a Te szépségedért!

Tartósan sima bőrre vágysz, de a forró gyanta gondolatától is fájdalmasan felszisszensz? A természetes megoldások híve vagy? Esetleg hipoallergén anyagot alkalmazó eljárást keresel? Jó helyen jársz!

Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljam a PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát, amelyet mostantól a Vamberszki Szalonban is kipróbálhatsz! Szépülj Te is a Kleopátra által használt cukorfőzet továbbfejlesztett változatával! A PANDHY’S™ kizárólag természetes anyagokat, vizet és cukrot tartalmaz, így teljes mértékben hipoallergén és higiénikus.
A kezelés során a testmeleg pasztát kézzel masszírozom a szőrtelenítendő bőrfelületre. A paszta körülöleli a szőrszálat, és belefolyik a szőrtüszőbe is. Az eltávolítás tökéletes, nem marad hátra a tüszőbe tört szőrszál. Mivel a paszta az elhalt hámsejteket is gyengéden választja le, az eljárás kevésbé fájdalmas, és a bőröd sem irritálódik.

További előnye ennek a fantasztikus anyagnak, hogy langyos vízzel könnyen eltávolítható mind a bőrről, mind a textíliákból.

Élvezd a tartósan sima bőr előnyeit, amelyet ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően természetesebb és kíméletesebb módon is elérhetsz!