Fontos tudnivalók

Számomra elsődleges szempont az egészséged, ezért Alexandra Exclusive csúcsminőségű tetoválógéppel és a legjobb minőségű pigmentekkel dolgozom. Szenvedéllyel végzem a munkámat, rendszeresen továbbképzem magam. Ismerem és alkalmazom a legújabb technikákat, figyelem a trendeket és azok változásait, így minden elképzelést meg tudok valósítani. A precizitás és a türelem számomra alapértékek. Minden kérdésedre válaszolok, és szakmai tanácsaimmal segítelek a döntéshozatalban. Akár kombinálhatjuk is a különböző technikákat, hogy a végeredmény a lehető legszebb legyen!

Amennyiben sminktetoválást tervezel, kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbiakat

  • A tetoválás időpontjának tervezésekor érdemes számolnod azzal, hogy a tetovált terület 1-2 napig duzzadt lesz, és a tetoválás ekkor még sötétebb színű, mint gyógyulás után.
  • A szín kiválasztásakor fontos tudnod, hogy az üvegcsében a pigmentek erősebb színűnek tűnnek, mint a gyógyult bőrben. Természetesen szakszerű tanácsaimmal segítelek majd az igényeidnek megfelelő árnyalat megtalálásában.
  • Amennyiben eldöntötted, hogy elkészítteted a sminktetoválásod, akkor először egy részletes konzultáció során megbeszéljük az elképzeléseidet, kiválasztjuk a megfelelő színt, formát, vonalat. Bátran tedd fel minden kérdésedet, valamennyit meg fogom válaszolni! A tervezésnél a kulcsszavak a türelem és a precizitás, így lehet majd a végeredmény is tökéletes.
  • Pigmentálás előtt a megbeszéltek alapján elvégzem az előrajzolást, és ezt nem törlöm le a tetoválás alatt sem annak érdekében, hogy pontosan azt lásd majd a tükörben, amit előre megterveztünk.
  • A tetoválás helyén egy vékony var keletkezik, amely pár nap alatt magától leválik. Kérlek, hogy ezt ne piszkáld, ne szedd le, ne vakard!
  • Minden tetoválás után korrekcióra van szükség. Ezt legkorábban 6 hét, legkésőbb 3 hónap elteltével el kell végezni, hogy megelőzzük a színfakulást, az egyenetlenségeket. A korrekció révén érjük majd el a kívánt végeredményt, illetve megnöveljük a tetoválás élettartamát.
  • A tetoválást követő két héten belül kifejezetten kerülendő a szolárium, a szauna és az uszoda.
  • A bőr az évek múlásával folyamatos megújulási folyamaton megy keresztül. Ennek következménye a tetoválás  halványodása. A tetoválás a bőrtípustól és attól függően is halványodhat, hogy milyen sűrűn éri napsugárzás.
  • A tetoválás alkalmával mindent elkövetek annak érdekében, hogy otthonosan, kényelmesen érezd magad. Kávéval, teával, süteménnyel várlak. Ha szeretnéd, bekapcsolhatunk egy kellemes, relaxációs zenét. A WIFI is rendelkezésedre áll.

Gyakori kérdések

Fáj a tetoválás?

Sokan gondolják úgy, hogy a tetoválás nagyon fájdalmas beavatkozás. Régebben, mikor nem voltak ilyen professzionális gépek és érzéstelenítők, akkor bizony jobban fájt. Ma már ezekhez a beavatkozások minőségi eszközök állnak rendelkezésre. Én például a legmodernebb  Alexandra Exclusive Sminktetováló gépet használom. Hihetetlen finom tűmozgás jellemzi, érezhetően kisebb traumát okoz a bőrnek, gyorsabb a gyógyulás. Ezáltal a fájdalom is csökken. Továbbá hatásos érzéstelenítők állnak a rendelkezésemre, amelyek a fájdalmat minimálisra csökkentik. Ezért bátran kijelenthetem, hogy a fájdalomtól való félelem senkit nem kell, hogy eltántorítson.

Hogyan zajlik a sminktetoválás?

Mire megérkezel a szalonba, az eszközöket előkészítem, fertőtlenítem. Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, a bőrödet is lefertőtlenítem, majd precízen előrajzolom a formát. A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak. Az érzéstelenítéssel arra törekszem, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen! A tetoválógép segítségével a megrajzolt formát követve végzem a pigmentálást.  Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni. Ezután következik az utókezelés. Bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.

A sminktetoválás színét megválaszthatom?

Természetesen mindenki kiválaszthatja azt a színt, amelyet viselni szeretne. A konzultáció során a színekkel kapcsolatosan teljes körű tájékoztatást nyújtok. Tudni kell, hogy a bőr típusától is függ, hogy milyen színű lesz a tetoválás.

Be merjek vállalni egy teljes sminktetoválást?

Igen, be lehet vállalni. Csak azzal kell számolni, hogy több időt vesz igénybe.

Sminktetoválás előtt érdemes bevenni bármilyen fájdalomcsillapítót?

Nem szükséges előtte fájdalomcsillapítót bevenni. Helyi érzéstelenítést alkalmazok.

Allergiás vagyok a lidocainra. Van megoldás az érzéstelenítésre?

Igen, van. A konzultáció során átbeszéljük az esetleges érzékenységeket, allergiákat. Több érzéstelenítő közül választhatunk.

Kihullhat a szemöldököm a tetoválás során?

Nem hullik ki a szemöldök a beavatkozás következtében, ugyanis a szőrszál az irhából kezd növekedni. A pigmenteket nem juttatjuk le az irháig, így nem sérül a szőrtüsző.

Sminktetoválás után, a korrekció előtt a tetoválásom színe túl sötét. Lehet rajta világosítani?

A sminktetoválás után a szín mindig árnyalatokkal világosodik. A szín kiválasztásánál az adott pigment mindig sötétebbnek tűnik. Pár hét alatt eléri a kívánt színárnyalatot.

A korrekció alkalmával új tűt alkalmaz a sminktetováló?

Egészségügyi, higiéniai szempontok és a fertőzés elkerülése miatt minden alkalommal steril tűt használok, ez alól nincs kivétel.

A var leesése után nem látszik a tetoválás színe. A korrekció után visszatér?

A var leesését követően pár nap múlva „előjön” a tetoválás. Amennyiben bárhol hiányosság mutatkozik, a korrekció során ez javítható.

Mi a különbség a kozmetikai tetováló és a sminktetováló között?

Nincs különbség. Kozmetikusok végzik a sminktetoválást. Vannak olyan kozmetikusok, akik sminktetoválásra specializálódnak, és továbbképzik magukat e téren.

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.