További szolgáltatásaim

Szenvedéllyel végzem a szakmámat, rendszeresen továbbképzem magam, így ismerem és alkalmazom a legújabb technikákat, figyelem a trendeket és azok változásait. A precizitás és a türelem számomra alapérték. Ennek jegyében minden kérdésedre válaszolok, és szakmai tanácsaimmal segítelek a döntéshozatalban.
Prémium nap
Prémium nap

Álmodoztál már arról, hogy egy teljes napig királynőnek érzed magad? Hogy VIP vendég vagy valahol, ahol csak Veled foglalkoznak, a Te kívánságaidat lesik?

Sok szeretettel ajánlom figyelmedbe a Prémium Napot, amely a Vamberszki Szalon exkluzív szolgáltatása azon Hölgyek számára, akik szeretnék kényeztetni magukat egy egész napon át.

Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!

Részletek

Szempilla-hosszabbítás oktatás
Szempilla-hosszabbítás oktatás
Vamberszki Krisztina, Lash stylist és oktató vagyok
1998 óta dolgozom a szépségiparban, a szempilla-hosszabbítással annak viselőjeként még a kétezres években ismerkedtem meg, azonnal beleszerettem a szakmába. 2012 óta építek intenzíven szempillát, a legjobb hazai trénereknél tanultam, majd számtalan nemzetközi szinten elismert oktató kurzusán is sikerrel részt vettem, hogy tökéletesítsem a tudásomat.

Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!

Részletek

Smink készítés

Smink készítés

Különleges alkalomra készülsz, és szeretnél még gyönyörűbb lenni? Szívesen hallanál néhány kedves bókot és élveznéd az elismerő pillantásokat? Lenyűgöznéd a kedvesed a bámulatos megjelenéseddel egy elegáns, színházas-vacsorás randevún? Bármilyen eseményről legyen is szó, egy Hozzád, a személyiségedhez és a vonásaidhoz illő sminkkel garantáltan tündökölni fogsz! Elégedett vendégem kedves visszajelzései jelentik számomra a motivációt, így a mai napig szívvel-lélekkel készítek el minden egyes sminket. Szerencsés vagyok, amiért tapasztalataimat sminkoktatás keretében immár másokkal is megoszthatom. Számomra ez nem csupán szakma, hanem szenvedély és művészet is!

Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!

SMINK KÉSZÍTÉS GALÉRIA >>

Szálankénti szempilla hosszabbítás

Szálankénti szempilla hosszabbítás

A szálankénti szempilla hosszabbítás során a saját szempilláidra ragasztunk fel egy előre, gondosan kiválasztott vastagságú, hosszúságú és ívű, szintetikus műszálat. Az eredmény egy dúsabb, vastagabb, hosszabb saját pillasor, amely lehet akár visszafogott vagy egészen drámai, a kívánságaidnak és a lehetőségeknek a figyelembevételével. 2007-ben tanultam meg a 3D szálankénti tartós szempilla hosszabbítást, amelybe azonnal beleszerettem.

Csodálatos, hogy a megfelelő ívvel és styling-gal hangsúlyozhatjuk a kedves vendég előnyös adottságait, aki így még gyönyörűbb lehet!

Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!

 

SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS GALÉRIA >>

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.