Tájékoztatás adatkezelési célról

A  MOMENT BEAUTY  Kft.  (székhelye: 1163  Budapest, Veres Péter út  51., cégjegyzék  száma:  01-09-277264,  adószáma:  25474222-2-42,  képviseli:  Ferenczi  Béláné,  továbbiakban:  Adatkezelő)  mint  a www.vamberszki.com   internetes   portál   kizárólagos   magyarországi   üzemeltetője   és   fenntartója tájékoztatja   a   Felhasználót,   hogy   modellkénti   jelentkezése   esetén   az   általa   megadott   adatok kezelésének    célja    a    kapcsolatfelvétel    és    kapcsolattartás    az    Adatkezelő    általa    készítendő videófelvétellel és a Felhasználó ebben történő esetleges részvételével összefüggésben. Jelentkezni név és e-mail cím megadásával lehet.

Az adatkezeléssel kapcsolatos további információkat az Adatvédelmi szabályzat tartalmazza.

Budapest, 2018.01.23.
www.vamberszki.com

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.