Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire fantasztikusan éreztem magam a Li pigments 2. szülinapi rendezvényén: nagyon szerencsés vagyok, hogy a részese lehettem.

A gyakorlati bemutatókkal fűszerezett előadások briliánsak voltak! Csodálatos, hogy ennyire profi, tapasztalt és kedves emberektől tanulhattam! Nada El-Hoss, Hollós Dóra és Berényi Zsuzsi: kiváló szakemberek. Mind a microblading és a szemöldök tetoválás, mind az ajaktetoválás és a színelmélet terén rendkívül hasznos tudást kaptam, és már alig várom, hogy a munkám során alkalmazhassam! Berényi Zsuzsi “Szájalás EXTRA” ajaktetoválás mesterképzése pedig minden elvárásomat túlszárnyalta! Ezenkívül az egész rendezvény szervezettsége is messzemenőkig profi volt, ezért külön is szeretnék köszönetet mondani Berényi Zsuzsinak és kedves kolléganőjének, Violának.

Sok új élménnyel és tudásanyaggal gazdagodva térek haza és alig várom, hogy máris nekiálljak az alkalmazásuknak.

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.