Szemöldök tetoválás

A szemöldök formázására megéri kiemelt figyelmet fordítani, hiszen az arc karakterisztikájának rendkívül fontos, meghatározó eleme. Egy jól megválasztott szín, forma akár évekkel megfiatalíthatja viselőjét! Ma már mindenki megtalálhatja azt a szemöldöktetoválási technikát, ami a leginkább neki való!

„Legyen minden hölgy még gyönyörűbb!”

Ajánlom szíves figyelmedbe a szemöldök tetoválást, ha:

 • nem tetszik a szemöldököd formája, asszimetrikus, vagy az íve nem megfelelő,
 • túl vékony,
 • ritka vagy hiányos,
 • balesetből eredő sérülések vannak rajta,
 • túlságosan kiszedték,
 • nem tetszik a színe

Ha magadra ismertél, akkor itt az ideje a változtatásnak!

Ajánlom szíves figyelmedbe a szemöldök tetoválást, ha

 • nem tetszik a szemöldököd formája, asszimetrikus, vagy az íve nem megfelelő,
 • túl vékony,
 • ritka vagy hiányos,
 • balesetből eredő sérülések vannak rajta,
 • túlságosan kiszedték,
 • nem tetszik a színe

Ha magadra ismertél, akkor itt az ideje a változtatásnak!

Szemöldök tetoválás technikák

Szálas Microblading szemöldök

A Microblading japán technika. Jelenleg a vendégek körében ez a legnépszerűbb, mert a satírozotthoz képest sokkal természetesebb hatást kelt. Szépen hozzáigazítható a szemöldök szálirányához, és nincsenek markáns kontúrvonalak.  Ezzel a módszerrel megvalósíthatjuk a tökéletes szépséget, amely új dimenziót kölcsönöz a homlok formájának. Maximálisan kiemeli az arc egyik fő alkotóelemét, a szemet. Ez a technika mindig egyénre szabott. Bátran mondhatjuk, hogy ezzel az eljárással az eredetihez megtévesztően hasonlító hatást érhetünk el.

Hibrid szemöldök tetoválás

A Hibrid technika ötvözi a szálas és a soft powder módszerek előnyeit az egyedi igényeknek megfelelően. Elsősorban azoknak ajánlom, akiknek már volt szemöldök tetoválásuk, elvékonyodott a szemöldökük, vagy akik bizonytalanok az alkalmazandó technika tekintetében, és kevésbé természetes, de nem is túl erős végeredményt szeretnének.

Régi tetoválás javítása és átalakítása

Az új tetoválással felújítom, átalakítom a régit, sőt, akár új stílust is tervezek.

Satírozott szemöldök tetoválás

A satírozással készülő szemöldök tetoválási technika a „klasszikus” módszer, mely természetesen esetenként még ma is használatos. Ennek során nem szálakat tetoválok, hanem a forma egész felületén történő satírozással formázom meg a szemöldököt. A végeredmény egy egyenletes és erős kontúrvonalakkal határolt szemöldök. Előnye, hogy tartósabb, mivel a bőrbe több pigment kerül.
Olyan hölgyeknek ajánlom, akik szeretik erősebben sminkelni magukat, kedvelik az egyéni, karakteres arcot.

Soft Powder szemöldök tetoválás

A soft powder szemöldök tetoválás technika (lágy satír) azon hölgyek körében közkedvelt, akik szeretik az erősebb, sminkelt hatású, púderes, klasszikusan elegáns szemöldököt. Finoman ívelt és gyönyörűen színezett, lágyan felhúzott szemöldököt eredményez.

Szemöldök tetoválás galéria

Jó, ha tudod…
A konzultáció előtt

Kérlek, hogy előzetesen, email-ben küldj egy jó minőségű, szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.
A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb szemöldök tetoválási technikát, formát és színt.

Szemöldök színskála

A szemöldök színskálával segítek a vendégeimnek kiválasztani az arcukhoz leginkább illő árnyalatot. Ez az eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy a vendégeknek jobban meg tudjam mutatni a színek közötti különbségeket és azt, hogy világos, természetes színek is rendelkezésre állnak. Fontos szempont, hogy ha szálazást készítünk, akkor érdemes egy árnyalattal sötétebb, ha klasszikus satírozást, akkor pedig egy árnyalattal világosabb színt választani.

Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.

Ajándékutalvány

A tökéletes ajándékot keresed karácsonyra, születésnapra vagy más, különleges alkalomra? Esetleg saját magadat lepnéd meg egy kis extra odafigyeléssel? Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljak egy rendkívül elegáns megoldást: a Vamberszki szalon „Prémium napjára” szóló ajándékutalványt.
<<Ajándékutalvány letöltése>>

Prémium nap

Ez a nap csak Rólad szól! Legyen ez a Te napod!
A Vamberszki szalon exkluzív ajándékutalványa egy egész napos szolgáltatást kínál, melynek keretén belül kizárólag a kedves vendéggel, az ő elképzeléseivel, igényeivel foglalkozom, miközben kellemes környezetben, barátságos hangulatban elkészítem neki a személyiségéhez legjobban illő tartós sminket. A nap folyamán a vendéggel együtt megtervezzük a számára leginkább megfelelő szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválást, és azokat az ő ritmusához, kéréseihez maximálisan alkalmazkodva készítem el. Az ajánlat keretében továbbá biztosítunk egy ízletes ebédet. A helyszín pedig az elegáns, minden igényt kielégítő Vamberszki szalon. Mi is lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint ez a lehetőség?
A “Prémium nap” keretén belül az arcot teljes egészében gyönyörűvé teszem. A csomagba beletartozik egy szemöldök-, egy szemhéj-, és egy ajaktetoválás.

Ajándék a “Prémium nap” mellé!
Amennyiben ezt a napot magadra szánod, a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.

Kérdésed van? Írj bátran!

A szemöldökömet tetováltad érzéstelenítés nélkül (lidocain érzékeny vagyok). A sok pozitív élmény mellett eltörpült a tűszúrások miatti testi érzet. Bármikor újra eljönnék hozzád. Nem csupán a kisugárzásod vett le a lábamról, hanem a stabil, higgadt, szerény profizmusod is. Csak velem foglalkoztál. Kizárólag én voltam a figyelmed központja. Azt éreztem – és most már tudom is-, Te megadod az arcomnak a legtöbbet, és kihozod belőle a maximumot. Most végre szépnek érzem magam. Már rám fért. Ezt minden nő megérdemli.

Barbara

Vendég

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.