Minőség

Legyen Ön is még gyönyörűbb!

Meggyőződésem, hogy a szépség, igényesség hozzájárul a belső tartalomhoz. Legyél Te is még gyönyörűbb! Boldogan segítek ebben!
A minőség és a szépség kapcsolata

A minőség és a szépség kapcsolata

Annak érdekében, hogy minőségi sminktetoválásokat tudjunk készíteni, komoly szakmai felkészültségre, eszközökre és alapanyagokra van szükség. Megfelelő minőségű sminktetoválást nem lehet elkészíteni testtetoválásra szánt készülékekkel. A tetoválás e két ága egymástól eltérő szakmai felkészültséget igényel.

Mikor eldöntöttem, hogy megveszem a sminktetováló készülékemet, számos lehetőség közül választhattam. A célom az volt, hogy minden szempontból a legprofesszionálisabb gépet szerezzem be. Így esett a választásom az Alexandra Exclusive Sminktetováló gépre. Ebben a gépben ötvöződnek a modulos és tűcsúcsos gépek előnyei. Emellett hihetetlen finom a tűmozgás, érezhetően kisebb traumát okoz a bőrnek, és gyorsabb a gyógyulás. A gép lehetőséget ad anti-aging bőrregenerálásra és a célzott hatóanyag-bevitelre is. A tűcsúcsnak köszönhetően pedig valóban precíz munkát lehet vele végezni. Azért vásároltam meg ezt az eszközt, mert úgy gondoltam, hogy ez lehetővé teszi számomra a professzionális munkavégzést, a vendég számára pedig a tökéletes végeredményt.

A pigmentek kiválasztása

A pigmentek kiválasztása

A pigmentek kiválasztása során is arra törekedtem, hogy azok minden tekintetben eleget tegyenek a minőségi követelményeknek.

A következő szempontokat vettem figyelembe:

bőrbarát összetételűek legyenek,
a pigmentek a szemöldök tetoválásnál ne vörösödjenek ki,
kiválóan alkalmasak legyenek a Microblading technikához,
hosszan tartó színhatást biztosítsanak,
élethű legyen a színek hatása.

Divat és a trendek

Divat és a trendek

A legújabb technikákkal szinte csodákat lehet művelni, különösen, ha azok kiválasztásakor és alkalmazásakor igazodunk a vendég személyiségéhez, egyedi karakterisztikáihoz. E téren nagyon fontos a pigment színek körültekintő alkalmazása is, ezért széles választékkal kínálok lehetőséget a tökéletes árnyalatok kiválasztásához.  Régi tusvonaladat egy trendibb, füstös szemhéjtetoválásra is át tudom alakítani. Rendkívül látványos és természetes hatás érhető el az ajkak tetoválása terén is. Az ajkak formáját úgy alakítom ki, hogy az összhangban legyen az arc alakjával. Ha elvékonyodott vagy fakó a színe, a tetoválás során módosítani tudom az ajkak teltségét, élénk színt tudok varázsolni nekik, vagy ha úgy szeretnéd, természetes hatású tetoválást is készíthetek.

Sok éves tapasztalattal, a legújabb technikákkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal és sok szeretettel várlak a szalonomban!

A szalon kialakítása

A szalon kialakítása

Az évek során nemcsak arra törekedtem, hogy folyamatos továbbképzésekkel biztosítsam a tudásom naprakészségét, hanem kiemelt figyelmet fordítottam a szalonom kialakítására is. Fontos számomra, hogy miközben a vonásaid még gyönyörűbbé tételén dolgozom, egyúttal igényes, exkluzív, világos környezetet teremtsek a számodra. Nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre, amit már az első pillanattól érezhetsz. Frissítővel, teával, kávéval, aprósüteménnyel várlak.
Mivel több órát töltünk együtt, szeretném, hogy a lehető legjobban érezd magad nálam. A szalon igényességével is igyekszem fokozni Vendégeim elégedettségét.

Azután sem engedem el a Vendégeim kezét, hogy elkészült a sminktetoválás. Mindent megteszek annak érdekében, hogy akik már egyszer jártak nálam, szívesen jöjjenek vissza, akár szépség tanácsadásra is.

Vendégeim ezekkel a szavakkal köszönték meg munkámat

Minőségi szolgáltatás, meseszép környezet és a csodálatos társasága Krisztának! Ezek jutnak eszembe, amikor arra gondolok, miért utazom Gödöllőről Halásztelekre minden alkalommal, amikor a szempillámat szeretném feltölteni! Maximálisan csak ajánlani tudom! A minőségi szolgáltatás alatt a legjobb alapanyagokat is értem, mert mindenből a legjobbra törekszik.

– Simkó Linda –

Vendégeim ezekkel a szavakkal köszönték meg munkámat

Mindenki mondja, de jól nézek ki, s én büszkén elárulom a titkot, hogy egy kis tetoválás, pillázás teszi, no meg a megfelelő, tapasztalt szakemberválasztás. Köszönöm, hogy a teljes körű odafigyelésed, legújabb technikák és anyagok használatával így 60 után is jól érezhetem magam a bőrömben. Szívesen ajánlom ismerőseim körében, hogy nálad kezeltesse magát, mert nyugodt, esztétikus, higiénikus, relaxálós környezetben türelmes, megértő szakember segítségével szépülhetek.

– Vera –

Vendégeim ezekkel a szavakkal köszönték meg munkámat

Nagyon hangulatos és szép Kriszti szalonja. Esküvői sminken voltunk nála lányommal, a sminkünk nagy sikert aratott az esküvőn. Szívből ajánlom mindenkinek Krisztit, kedves, szeretetreméltó személyiség, a szakmájában profi, mindig a tökéletességre törekszik, folyamatosan képzi magát, munkájában elkötelezett.

– Bicski Hajnalka –

Vendégeim ezekkel a szavakkal köszönték meg munkámat

A szalon kellemes hangulatú, „nyugalom szigete”, jó érzés fogott el, mikor beléptem. Barátságos fogadtatás és jó hangulat jellemezte az ott töltött időt. Krisztina szakmai felkészültsége, precíz munkája lenyűgöző. Minden kérdésemre választ kaptam, és munkája közben folyamatosan mondta a következő lépést. Végig figyelte, hogy minden rendben van, és érdeklődött, hogy éreztem magam. Ha valaki érdeklődne, csak azt tudnám mondani, tökéletes választás a szépüléshez. Szakmai felkészültsége kifogástalan. Kellemes környezet, jó hangulat.

– Füle Katalin –

Vendégeim ezekkel a szavakkal köszönték meg munkámat

Mindig jól érzem magam Nálad. Igényes a munkád, minőségi anyagok és folyamatos fejlődés, a legújabb technikák elsajátítása jellemző. Kedves, tanult, jó szakember, igényes szalonban!

– Szilvi –

Vendégeim ezekkel a szavakkal köszönték meg munkámat

Kellemes környezetben, vidáman telnek a kezelések. Nagyon jól érzem magam minden alkalommal. Munkádat maximális precizitással, a tökéletességre törekedve végzed minden alkalommal, teljes körű felvilágosítást adva az általad végzett kezelésekről. Véleményem szerint igen magas szakmai tapasztalattal rendelkezel, ezért bízom abban, hogy jó kezekben vagyok.  Szívből ajánllak minden nőnek, aki egy igényes és szép környezetben szeretne szépülni egy olyan szakember kezei alatt, aki folyamatosan képezve magát igyekszik maximális odaadással és tudással szebbé tenni minden kedves vendégét!

– Kriszti –

Okleveleim

Rendszeresen továbbképzem magam, hogy a szakmai tudásomat folyamatosan fejlesszem

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.