Média megjelenések

Cikkek és intejúk velem

Sminktetoválás kulisszatitkai a híres Vamberszki szalon tulajdonosával

Fashion Capital, 2018. január 23.

Tartós sminktetoválás: tökéletes szépség művészi szinten

Amikor a nőiességről beszélünk, ehhez egyes hölgyeknél hozzátartozik az is, hogy bizonyos alkalmakkor sminkelik magukat. A smink ideális esetben még szebbé tesz minket, jól érezzük magunkat benne, de a nap minden szakában a sminket nem egészséges viselni, ahogy sportolás vagy épp napozás során sem praktikus. 

Interjú Vamberszki Krisztina sminktetováló szakemberrel

European Beauty Akademy, 2017. október 10.

Nézem a szalont, és igazuk van a vendégeknek, hisz nagyon igényes, mindenki számára kényelmes, jó érzés eltölteni itt az időt. Azt látom, hogy minden részletet nagyon kidolgoztál. Mikor döntötted el, hogy megnyitod a szalonodat, és sminktetoválással fogsz foglalkozni?

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.