Média megjelenések

Cikkek és intejúk velem

Sminktetoválás kulisszatitkai a híres Vamberszki szalon tulajdonosával

Fashion Capital, 2018. január 23.

Tartós sminktetoválás: tökéletes szépség művészi szinten

Amikor a nőiességről beszélünk, ehhez egyes hölgyeknél hozzátartozik az is, hogy bizonyos alkalmakkor sminkelik magukat. A smink ideális esetben még szebbé tesz minket, jól érezzük magunkat benne, de a nap minden szakában a sminket nem egészséges viselni, ahogy sportolás vagy épp napozás során sem praktikus. 

Interjú Vamberszki Krisztina sminktetováló szakemberrel

European Beauty Akademy, 2017. október 10.

Nézem a szalont, és igazuk van a vendégeknek, hisz nagyon igényes, mindenki számára kényelmes, jó érzés eltölteni itt az időt. Azt látom, hogy minden részletet nagyon kidolgoztál. Mikor döntötted el, hogy megnyitod a szalonodat, és sminktetoválással fogsz foglalkozni?

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.