Henna szemöldökfestés

Tartós megoldásra vágysz, de nem szeretnél sminktetoválást, mert allergiás vagy? Esetleg tartasz a tűtől vagy attól, hogy évekre szóló sminked legyen? Ebben az esetben ajánlom szíves figyelmedbe a hennával történő szemöldökfestést!

 

 

ELŐTTE

UTÁNA

A szemöldök hennával való színezése a hagyományos kozmetikai festéshez képest kíméletesebb, természetesebb megoldás, mert a henna nem tartalmaz sem ammóniát, sem hidrogén-peroxidot. Ezenfelül nem csupán befedi a szemöldökszálakat, de a bőrt is színezi, így jóval telítettebb hatást eredményez. Rendszeres használatának köszönhetően a szemöldököd akár dúsabb is lehet. A szemöldök hennával történő színezése során sem maradhat el a styling, vagyis a megfelelő forma és szín kiválasztása. A formát az arcod vonalainak tanulmányozását követően tervezzük meg. A színek keverésével pedig a festék tökéletesen személyre szabható. Lehetőséged van egységes, púderes vagy ombre hatású festési módot választani.

A henna bőrtípustól függően akár 7-14 napig is biztosíthatja az ápolt, még nőiesebb megjelenést. Ezt követően természetes módon elhalványul, így amiatt sem kell aggódnod, hogy foltokban, nem esztétikusan kopik le. Gyere, próbáld ki, és legyél Te is még gyönyörűbb! Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!

A hennával történő színezés bevezető áron most csupán 5500 Ft.

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.