Cukorgyanta a selymesen sima bőrért

Innovatív technológia a Te szépségedért!

Tartósan sima bőrre vágysz, de a forró gyanta gondolatától is fájdalmasan felszisszensz? A természetes megoldások híve vagy? Esetleg hipoallergén anyagot alkalmazó eljárást keresel? Jó helyen jársz!

Engedd meg, hogy szíves figyelmedbe ajánljam a PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát, amelyet mostantól a Vamberszki Szalonban is kipróbálhatsz! Szépülj Te is a Kleopátra által használt cukorfőzet továbbfejlesztett változatával! A PANDHY’S™ kizárólag természetes anyagokat, vizet és cukrot tartalmaz, így teljes mértékben hipoallergén és higiénikus.

A kezelés során a testmeleg pasztát kézzel masszírozom a szőrtelenítendő bőrfelületre. A paszta körülöleli a szőrszálat, és belefolyik a szőrtüszőbe is. Az eltávolítás tökéletes, nem marad hátra a tüszőbe tört szőrszál. Mivel a paszta az elhalt hámsejteket is gyengéden választja le, az eljárás kevésbé fájdalmas, és a bőröd sem irritálódik.

További előnye ennek a fantasztikus anyagnak, hogy langyos vízzel könnyen eltávolítható mind a bőrről, mind a textíliákból.

Élvezd a tartósan sima bőr előnyeit, amelyet ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően természetesebb és kíméletesebb módon is elérhetsz!

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.