Kapcsolat

Vamberszki Szalon

Telefon: +36 20 4349205

Email: 

Cím: 2314 Halásztelek, István utca 2. fsz/1.

A Vamberszki Szalon Halásztelken, az István utca 2. fsz/1. szám alatt található. Megközelítése kocsival: ha Budapestről érkezel, akkor Halásztelken a II. Rákóczi Ferenc útról jobbra nyíló Ilona utcába kell befordulni. Elhagyod a jobb oldalon található SPAR-t, és rögtön befordulsz jobbra. Az Ilona utcában jössz pár métert és jobbra találod a szalont. Nem kell az István utcába befordulni.
Amennyiben busszal érkezel Budapestről, Csepelen, a Szent Imre téren kell felszállni a 690-es számú “sárga” buszra, amely Halásztelek felé jön. Halásztelken az Ady Endre utcai megállóban kell leszállni.

A szalon előtt ingyenes parkolási lehetőséget biztosítok!

Nyitvatartás: csak bejelentkezés alapján tudunk Vendéget fogadni!

Bejelentkezés telefonon: +36 20 434 9205

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.  Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni. Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába. A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK) Szíves megértésedet köszönöm szépen. 

KÉSÉSEK KEZELÉSE

Amennyiben a vendég jelzi vagy technikai probléma révén nem jelzi a késését és maximum 15 percet késik, a Vamberszki szalon elfogadja a késését.

Amennyiben a vendég jelzi a késését, és 15 percet meghaladó a késés, úgy azt egyénileg döntjük el, hogy elvállaljuk-e a szolgáltatás teljesítését.

Amennyiben a vendég nem jelzi a késést és 15 percet meghaladó a késés, a szolgáltatás teljesítését nem vállaljuk.

Késés esetén a foglaló díja nem jár vissza a vendég részére, kivéve, ha azt előzetesen jelezte vagy nem jelezte, de 15 percet nem halad meg a késés.

Meghitt, kellemes, nőies környezet vár Rád
Az évek során nemcsak arra törekedtem, hogy folyamatos továbbképzésekkel biztosítsam a tudásom naprakészségét, hanem kiemelt figyelmet fordítottam a szalonom kialakítására is. Fontos számomra, hogy miközben a vonásaid még gyönyörűbbé tételén dolgozom, egyúttal igényes, exkluzív, világos környezetet teremtsek a számodra. Nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre, amit már az első pillanattól érezhetsz.

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.