Kapcsolat

Vamberszki Szalon

Telefon: +36 20 4349205

Email: 

Cím: 2314 Halásztelek, István utca 2. fsz/1.

A Vamberszki Szalon Halásztelken, az István utca 2. fsz/1. szám alatt található. Megközelítése kocsival: ha Budapestről érkezel, akkor Halásztelken a II. Rákóczi Ferenc útról jobbra nyíló Ilona utcába kell befordulni. Elhagyod a jobb oldalon található SPAR-t, és rögtön befordulsz jobbra. Az Ilona utcában jössz pár métert és jobbra találod a szalont. Nem kell az István utcába befordulni.
Amennyiben busszal érkezel Budapestről, Csepelen, a Szent Imre téren kell felszállni a 690-es számú “sárga” buszra, amely Halásztelek felé jön. Halásztelken az Ady Endre utcai megállóban kell leszállni.

A szalon előtt ingyenes parkolási lehetőséget biztosítok!

Nyitvatartás: csak bejelentkezés alapján tudunk Vendéget fogadni!

Bejelentkezés telefonon: +36 20 434 9205

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.  Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni. Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába. A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK) Szíves megértésedet köszönöm szépen. 

KÉSÉSEK KEZELÉSE

Amennyiben a vendég jelzi vagy technikai probléma révén nem jelzi a késését és maximum 15 percet késik, a Vamberszki szalon elfogadja a késését.

Amennyiben a vendég jelzi a késését, és 15 percet meghaladó a késés, úgy azt egyénileg döntjük el, hogy elvállaljuk-e a szolgáltatás teljesítését.

Amennyiben a vendég nem jelzi a késést és 15 percet meghaladó a késés, a szolgáltatás teljesítését nem vállaljuk.

Késés esetén a foglaló díja nem jár vissza a vendég részére, kivéve, ha azt előzetesen jelezte vagy nem jelezte, de 15 percet nem halad meg a késés.

Meghitt, kellemes, nőies környezet vár Rád
Az évek során nemcsak arra törekedtem, hogy folyamatos továbbképzésekkel biztosítsam a tudásom naprakészségét, hanem kiemelt figyelmet fordítottam a szalonom kialakítására is. Fontos számomra, hogy miközben a vonásaid még gyönyörűbbé tételén dolgozom, egyúttal igényes, exkluzív, világos környezetet teremtsek a számodra. Nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre, amit már az első pillanattól érezhetsz.

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.