Anti-aging / tű nélküli mezoterápia

Mindig arra törekszem, hogy folyamatosan bővítsem a szolgáltatásaim palettáját a legkorszerűbb, leghatásosabb és tudományosan megalapozott anyagokkal, eljárásokkal. Az a célom, hogy mindenkinek megtaláljam a számára legmegfelelőbb megoldást, amellyel elérhető a kívánt eredmény, legyen az akár esztétikai jellegű, akár az egészségesebb bőr. Ezért mindig nagy örömmel tölt el, amikor a vendégeim kipróbálhatnak nálam egy újabb, innovatív kezelést.

A hagyományos kozmetikai készítmények és kezelések esetében felmerülő dilemma, hogy a védőrétegként szolgáló bőrünk ezeknek is „ellenáll”, így a hatóanyagok csak limitáltan jutnak el a mélyebb rétegekbe, és csak korlátozottan tudják ott kifejteni jótékony hatásukat. Ily módon inkább csak az elhalt szaruréteget kezeljük, illetve a bőr tüneti állapotán tudunk javítani, de valódi bőrmegújító hatást ezekkel nem érhetünk el.

Éppen ezért bátran kijelenthetjük, hogy a tű nélküli mezoterápia (más néven: elektroporáció) igazi áttörés a kozmetikában. Ez egy olyan elektrokozmetikai eljárás, amelynek során elektromos hullámok segítségével sejtmembrán csatornákat nyitunk a sejtek között, így a
hatóanyag – a hagyományos eljárásokhoz képest akár 400-1200-szoros koncentrációban – jóval mélyebbre, közvetlenül a kezelendő területre juttatható.

A tű nélküli mezoterápia óriási előnye, hogy teljesen fájdalommentes, és az eredmény már az első kezelést követően is látványos! Az eljárás során professzionális eszközöket és steril hatóanyagokat használunk, így az teljes mértékben biztonságos.

Az elektroporáció számos területen sikerrel alkalmazható, így többek között az arcfiatalítás, a pigmentfoltok kezelése, a kötőszöveti gyengeségek kezelése és a mélyrétegi hidratálás terén. Segíthet az érfal-erősítésben és a depózsírok eltüntetésében. Az arc és a dekoltázs egyaránt kezelhető tű nélküli mezoterápiával.

A bőrmegújítás terén az elektroporáció egy olyan egyedülálló lehetőség, amely kellemetlenség és fájdalom nélkül biztosítja a tűs mezoterápia csodálatos eredményeit. Segítségével a tüneti kezelésen túllépve a probléma gyökeréig juthatunk el, így a hagyományos kozmetikai eljárásokhoz képest sokkal hatékonyabb. Boldog vagyok, amiért a tudomány a szépség szolgálatában már erre is lehetőséget nyújt.

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

20 %-OS TAVASZVÁRÓ KEDVEZMÉNY!

A fiatalság titka a megfelelő bőrápolással kezdődik, a mindig ápolt és friss megjelenést pedig fokozza a tartós smink.

A sminktetoválással időt spórolsz, hogy a valóban fontos dolgokra koncentrálhass, és egész nap ragyoghass! Arass sikert a kisugárzásoddal: a tartós sminknek köszönhetően az önbizalmad garantáltan meg fog nőni! Varázsolj egy pillantásoddal, legyél még gyönyörűbb!

Amennyiben elrontották a tetoválásodat, állok szíves rendelkezésedre professzionális biokémiai eltávolítással.

Húzódik a bőröd mosakodás után? Nem találod megfelelőnek és hatékonynak a kozmetikai készítményeket, amelyeket használsz? A Vamberszki szalonban a fiatalítás anti-aging kozmetikai kezelésekkel, előzetes tanácsadással és a bőrtípusnak megfelelő exkluzív, professzionális készítmények használatával történik.

Ha január 20. és február 15. között foglalsz nálam időpontot legkésőbb március 31-i beváltással pearly lips ajaktetoválásra, úgy 20 % egyszeri kedvezményt biztosítok számodra. A kedvezmény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

Csapj le már most erre a páratlan lehetőségre, és légy még gyönyörűbb, mire megérkeznek az első tavaszi napsugarak! 🙂

Kérlek, hivatkozz a tavaszváró kedvezményre!

Vamberszki Szalon, +36 20 434 9205, , vagy írj kérlek, Facebook privát üzenetben

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.