Anti-aging / tű nélküli mezoterápia

Mindig arra törekszem, hogy folyamatosan bővítsem a szolgáltatásaim palettáját a legkorszerűbb, leghatásosabb és tudományosan megalapozott anyagokkal, eljárásokkal. Az a célom, hogy mindenkinek megtaláljam a számára legmegfelelőbb megoldást, amellyel elérhető a kívánt eredmény, legyen az akár esztétikai jellegű, akár az egészségesebb bőr. Ezért mindig nagy örömmel tölt el, amikor a vendégeim kipróbálhatnak nálam egy újabb, innovatív kezelést.

A hagyományos kozmetikai készítmények és kezelések esetében felmerülő dilemma, hogy a védőrétegként szolgáló bőrünk ezeknek is „ellenáll”, így a hatóanyagok csak limitáltan jutnak el a mélyebb rétegekbe, és csak korlátozottan tudják ott kifejteni jótékony hatásukat. Ily módon inkább csak az elhalt szaruréteget kezeljük, illetve a bőr tüneti állapotán tudunk javítani, de valódi bőrmegújító hatást ezekkel nem érhetünk el.

Éppen ezért bátran kijelenthetjük, hogy a tű nélküli mezoterápia (más néven: elektroporáció) igazi áttörés a kozmetikában. Ez egy olyan elektrokozmetikai eljárás, amelynek során elektromos hullámok segítségével sejtmembrán csatornákat nyitunk a sejtek között, így a
hatóanyag – a hagyományos eljárásokhoz képest akár 400-1200-szoros koncentrációban – jóval mélyebbre, közvetlenül a kezelendő területre juttatható.

A tű nélküli mezoterápia óriási előnye, hogy teljesen fájdalommentes, és az eredmény már az első kezelést követően is látványos! Az eljárás során professzionális eszközöket és steril hatóanyagokat használunk, így az teljes mértékben biztonságos.

Az elektroporáció számos területen sikerrel alkalmazható, így többek között az arcfiatalítás, a pigmentfoltok kezelése, a kötőszöveti gyengeségek kezelése és a mélyrétegi hidratálás terén. Segíthet az érfal-erősítésben és a depózsírok eltüntetésében. Az arc és a dekoltázs egyaránt kezelhető tű nélküli mezoterápiával.

A bőrmegújítás terén az elektroporáció egy olyan egyedülálló lehetőség, amely kellemetlenség és fájdalom nélkül biztosítja a tűs mezoterápia csodálatos eredményeit. Segítségével a tüneti kezelésen túllépve a probléma gyökeréig juthatunk el, így a hagyományos kozmetikai eljárásokhoz képest sokkal hatékonyabb. Boldog vagyok, amiért a tudomány a szépség szolgálatában már erre is lehetőséget nyújt.

SZÉP BŐRRE SZÉP SMINKET 🙂

Hiszek a gondoskodásban, a törődésben és az osztatlan figyelemben. Igaz ez a bőrre is.

Minden hölgy szép, minden hölgy egy ékszer. Szerintem a szépségért felelősséggel tartozunk, vagyis nem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, mert minden bőr más és más, ha mondhatom: azt érdemes a bőrre kenni, ami a bőrhöz méltó. 🙂

Említettem Nektek, hogy magasabb szintre emeltem a "Hogyan sminkeld magad?" szolgáltatásomat, és szeretném megerősíteni, hogy a gyönyörű smink egészséges, ragyogó bőrön szép és tartós igazán. Minden a bőr ápolásánál kezdődik, utána jönnek az "extrák".:) A bőrünk a legnagyobb kiterjedésű (érzék)szervünk, nagy hangsúlyt kell fektetünk annak ápolására, nekünk, hölgyeknek különösképp, ha hosszútávon szeretnénk szépek és fiatalosak maradni.

Amennyiben szeretnéd tudni, mi kell igazán a bőrödnek és szeretnél megtanulni hatékonyan önállóan is sminkelni, minden nap még gyönyörűbbé varázsolni saját magad, várlak szeretettel! 🙂

Szeretettel,

Ezúton szeretném felhívni minden kedves Vendégem figyelmét, hogy a foglaló a Vendég által történő lemondás esetén nem jár vissza.
Amennyiben tehát nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban, amelyet foglalóval erősítettél meg, akkor a már kifizetett foglalót nem áll módomban visszafizetni.
Természetesen abban az esetben, ha a megbeszéltek szerint eljössz, akkor a foglaló összege beszámít az igénybe vett szolgáltatás árába.

A lemondással és a foglalóval kapcsolatos további részleteket az Általános Szerződési Feltételek 3. pontjában találod. (LINK)
Szíves megértésedet köszönöm szépen.